Prci, prci, prcičky: Školní sraz - První ohlasy jsou nadšené

Prci, prci, prcičky: Školní sraz - První ohlasy jsou nadšené | Fandíme filmu
První diváci viděli American Reunion. Co si o filmu myslí a co o něm vyzradili? Které holky budou ve filmu hrát prim?

Osmé Prci, prci, prcičky patří v redakci mezi nejočekávanější filmy letošního roku.  Takže když se na internetu začaly objevovat první ohlasy z testovacích projekcí, zbystřili jsme pozornost. Skvělou práci v tomhle ohledu odvedl Slashfilm, který si dal tu práci, prolezl Twitter a nejrůznější diskuse a jednotlivé divácké reakce zkompiloval do souhrnného článku. K tomu jsme přidali trochu vlastního pátrání v IMDb diskusích a zjistili jsme následující:

Školní sraz se nejspíš opravdu povedl, většina diváků si ho velmi užila, v sérii prý patří k tomu nejlepšímu, možná jde dokonce i o nejlepší díl vůbec. Stylem humoru údajně tak trochu připomíná loňské Ženy sobě, kdy se absurdními situacemi nešetří, ale humor vždy vychází z reálného základu a z poctivě vykreslených charakterů. Film má něco kolem dvou hodin, uvidíme v něm prsa a již tradičně v něm zazní Blink 182. Film se točí především kolem staré známé ústřední pětice, ostatní postavy mají vesměs větší či menší camea, většinou v rámci školního srazu. Pokud se chce te dozvědět další podrobnosti, pokračujte do spoilerů.

 

Spoilery

Jimova máma před třemi lety zemřela, proto se jeho táta na stará kolena pouští do svádění – žádných rozvodů ani zahýbání se bát nemusíte. Ve filmu bychom měli vidět penis Jasona Biggse. A jak už bylo řečeno, film je především o klucích, ale pokud vás zajímá, kolik času na plátně dostaly vaše oblíbené ženské postavy / herečky, tak pořadí by mělo být zhruba následující: Nejvíc času strávíme samozřejmě s Jimovou ženou Michelle (Alyson Hanningan), druhá je Kara (Ali Cobrin), nová postava, která hledá ideálního chlapa pro ztrátu panenství. Pak je to Mia (Katrina Bowden), která hraje Ozovu novou přítelkyni, pak Ozova bývalka Heather (Mena Suvari). Ještě o chlup méně prý uvidíme Kevinovu školní lásku Vicky (Tara Reid) a nijak zvlášť prominentní nebude ani pro tentokrát Stiflerova máma (Jennifer Coolidge). Ještě méně času strávíme s Finchovou přítelkyní Selenou (dříve měla být pojmenována Trisha), kterou hraje Dania Ramirez, potom Kevinova manželka Ellie (Charlene Amoia, kterou budete znát hlavně jako servírku Wendy z HIMYM) a úplně nejméně si užijeme Vickynu sprostou kámošku Jessicu (Natasha Lyonne) a legendární Nadiu (Shannon Elizabeth).

Doplňující zdroj: Celebuzz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest