X-Men: Ani Magneto neví, kdy a jak budou pokračovat

X-Men: Ani Magneto neví, kdy a jak budou pokračovat | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Další a další indicie naznačují, že je hlavní proud x-menovské ságy momentálně u ledu.

Michael Fassbender vystřídal Iana McKellena v roli Magneta, když se sága X-Men přenesla o několik desítek let do minulosti. Podepsal smlouvu na tři filmy, která vypršela s dokončením X-Men: Apocalypse. Nikdy nebylo zcela zřejmé, co bude po tom. Apokalypsa byla oznámena ještě před premiérou minulého X-Men filmu, teď je ticho po pěšině. Chystají se některé vedlejší x-menovské příběhy (Deadpool 2, New Mutants), o hlavní dějové lince se však krom neurčitých neoficiálních klepů neví vůbec nic. Tradiční režisér Bryan Singer odešel točit jiné filmy a představitelé hlavních hereckých rolí se vždy vyjadřovali v tom smyslu, že v natáčení budou pokračovat za předpokladu, že bude dobrý scénář, budou souhlasit i ostatní herečtí kolegové a tak dále.

Poslední neoficiální zpráva tvrdila, že x-menovský svět skutečně prochází určitou vnitřní přestavbou, zároveň dodávala, že studio Fox chce, aby se Fassbender a spol. v dalším filmu znovu objevili. Jenže Michael v aktuálním rozhovoru tvrdí, že vůbec netuší, co se sérií bude dál. Jistě, nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy nějaký herec před novinářem musel zapírat. Ale jestli Fassbender říká pravdu, tak to znamená, že jakékoliv plány na pokračování hlavní série jsou ještě hodně v plenkách, pokud se ještě ani nikdo ústředním hercům nezmínil o tom, jakým způsobem by mohla budoucnost vypadat. To zavání dojmem, že se buď scénář ještě ani pořádně nezačal chystat, nebo je napsaný tak, aby z něj šla postava Magneta jednoduše přidat nebo odebrat. A vidět jednoho z nejvýraznějších komiksových padouchů znovu odsunutého na druhou kolej, to by byla strašlivá škoda.

Co vy na to? Chtěli byste Fassbendera znovu vidět jako Magneta? Má série nabídnout jiné postavy? Přivést jej zpátky po nějaké pauze? Komentáře jsou vám otevřené.

Zdroj: Empire

Galerie: 5

X-Men: Ani Magneto neví, kdy a jak budou pokračovat | Fandíme filmu X-Men: Ani Magneto neví, kdy a jak budou pokračovat | Fandíme filmu X-Men: Ani Magneto neví, kdy a jak budou pokračovat | Fandíme filmu X-Men: Ani Magneto neví, kdy a jak budou pokračovat | Fandíme filmu X-Men: Ani Magneto neví, kdy a jak budou pokračovat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest