Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson

Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
A kdo bude hlavní záporák filmu? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Objevil se nový mezinárodní trailer. Má minimum nového obsahu, ale pro úplnost jej přidáváme na konec článku.

Původní novinka: Tisková konference v Tokiu, kde se promítal první trailer na Ghost in the Shell je už za námi. Nicméně na místě byla vyzpovídaná Scarlett Johansson, a zpětně se její vyjádření dostalo až k nám:. „Ve snímku se setkáme s hlavní hrdinkou, jejíž tělo je kybernetické, ale její mozek je lidský. Nežije lidskou ani robotickou existencí. Nikdy nespí. Nikdy nevypne. Má neúplné vzpomínky na to, kým byla předtím, než se stala Majorem. Aby si pokusila připomenout, kým vlastně byla, od toho bude ve filmu postava doktorky Ouelet z Hanka Robotics."

Tady přichází na scénu hlavní záporák - Hideo Kuze, vojenský kyborg, který byl členem tzv. Jedenácti jednotlivců v druhé řadě seriálu Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. V hraném zpracování jej hraje Michael Pitt (podle dřívějších zpráv měl být Smějícím se mužem). Kuze v sobě však má mít i něco z Loutkaře z animované předlohy a v traileru říká Majorovi, že její život lidé v Hanka Robotics nezachránili, ale ukradli jí ho. Scarlettina postava tak začne pochybovat nad podstatou vlastní existence. Začne mít poruchy a flashbacky na věci, u kterých si neni jistá, jestli si na ně skutečně pamatuje nebo jí byly implantovány. Čím víc odhaluje nepřítele, tím víc odhaluje i sama sebe. Johansson popisuje snímek jako „takový malý origin story".

Ve filmu má zaznít několik důležitých otázek jako např., zda jsme kdo jsme, protože jsme produktem naší minulosti, nebo jsme kdo jsme, protože žijeme z našich zkušeností. S těmito filozofickými dotazy se svěří Major kolegovi Batouovi (Pilou Asbæk), jenž je v Sekci 9 její pravou rukou. Johansson si myslí, že mezi ní a Batouem je cítit blízké, lidské spojení. „Je to někdo, kdo je do značné míry sám, prošel si tragédií a válkou. Má za sebou lidskou zkušenost, která hlavní hrdinku zajímá. Prostřednictvím svých zkušeností začíná chápat, jak z nás minulost dělá to, čím jsme." dodává herečka. Režisér Rupert Sanders zmínil, že nejde o žádný remake, ale o reimaginaci. „Když se setkáme na začátku filmu s Majorem, tak zjistíme, že je hodně zabraná do své práce. Ona se věnuje zatýkání zločinců a hackerů zčásti proto, že se cítí být od sebe odpojená.

V Ghost in the Shell vede major v podobě ženského kyborga (Johansson) elitní tým Sekce 9 proti nejnebezpečnějším zločincům a extrémistům. Na scéně se objevil nový nepřítel, jehož hlavním cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, která se věnuje pokroku kybernetické technologie. V hlavní roli se objeví Scarlett Johansson, režíruje Rupert Sanders. Česká premiéra je stanovena na 30. 3. 2017.

Zdroj: MTV

Ghost in the Shell

30.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 12

Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Co o roli prozradila Scarlett Johansson | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest