Blade Runner 2 na prvních concept artech

Blade Runner 2 na prvních concept artech | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Denis Villeneuve nastiňuje temnou vizi. Přidáváme další jména hereckého obsazení.

Podle plánů by natáčení Blade Runnera 2 mělo začít v nejbližších dnech. Návrat do temné budoucnosti podnikneme pod režisérským dohledem Denise Villeneuvea, jenž se podělil o svou vizi na prvních dvou concept artech. Jak se sami můžete podívat dole v galerii, první obrázek se skutečně atmosférou blíží prvnímu Blade Runnerovi. Od chvíle, co jsme se v závěru jedničky rozloučili s Rickem Deckardem uběhlo několik let a za tu dobu se prostředí a podnebí v Los Angeles ještě více zhoršilo. Oceán, déšť, sníh - to vše je toxické. Navíc se s hrdiny nebudeme zdržovat jenom v ulicích města, ale podíváme se s nimi i na pobřeží. „Vzpomínám si na úvodní scénu pořád moc dobře, viděl jsem ji tisíckrát, ta hudba, Los Angeles v roce 2019, smog a tma. Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů a kvůli němu jsem chtěl začít točit filmy,“ řekl Villenueve.

Zatím se zdá, že tvůrce přistupuje k projektu opravdu s velkou úctou, což rozhodně budí dobrý dojem, avšak s kývnutím na něj chvíli otálel. Pre-produkce se zpočátku obával, ale když si poseděl na kafíčku se scenáristou Hamptonem Fancherem (Blade Runner 1 a 2), který mu sdělil, že: "Blade Runner byl sen. Musíme jen znovu snít a nestarat se moc o logiku,“ nabídku přijal. Na druhém obrázku je k vidění vozidlo, co se bude vznášet nad městem a ničit sníh. Zbylé dva snímky jsou promo plakáty.

A teď zabrousíme opět trochu do obsazení, které se zase trochu rozrostlo a o jejichž rolích nevíme zhola nic. Jmenovitě to jsou Carla Juri (Vlhká místa), Mackenzie Davis (Marťan), Barkhad Abdi (Kapitán Phillips) David Dastmalchian (Temný rytíř), Hiam Abbass (Mnichov) a Sylvia Hoeks.

Zdroje: EW, Collider, Slash Film

Blade Runner 2049

03.10.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 4

Blade Runner 2 na prvních concept artech | Fandíme filmu Blade Runner 2 na prvních concept artech | Fandíme filmu Blade Runner 2 na prvních concept artech | Fandíme filmu Blade Runner 2 na prvních concept artech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest