Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu

Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ne, opravdu se nejedná o překlep. Rusko-čínskou produkci ozvláštní Jackie a Arnold. Koukněte na trailer.

V ruském spektáklu Viy (Zakázaná říše) se cestovatel Jonathan Green vydal ze západní Evropy zmapovat Karpaty, jen aby tam objevil nadlidské monstrum. Druhý film nese název Viy 2: Journey to China, popřípadě mezinárodně také Journey to China: The Mystery of Iron Mask (Cesta do Číny: Tajemství železné masky). Synopse je následující:

Anglický cestovatel Jonathan Green dostane od cara Petra Velikého příkaz, aby zmapoval ruský dálný východ. Znovu se tak vydává na dlouhou cestu neuvěřitelných dobrodružství, která jej nakonec zavede až do Číny. Kartograf učiní mnoho dech beroucích objevů, střetne se s bizarními stvůrami, potká čínskou princeznu a utká se se smrtícími mistry bojových umění a dokonce králem všech draků – Dračím králem. Co by mohlo být nebezpečnější než potkat se tváří tvář s Viyem? Snad jedině potkat se s ním znovu. Co bude tentokrát silnější? Neochvějná vědcova skepse? Nebo stará černá magie, která získala moc nad východními zeměmi?

Hlavní roli hraje Jason Flemyng a ve vedlejších se objevují třeba Charles Dance (Hra o trůny) nebo Martin Klebba (Piráti z Karibiku). Co je však nejzajímavější, v nějaké kapacitě se ve filmu objeví Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan. Oba dva chybí v traileru, tak lze odtušit, že jejich role nebudou nijak rozsáhlé, na druhou stranu jsou oba na jedné z prvních zveřejněných fotografií, takže se zdá, že se produkce pokusí jejich jména patřičně využít při propagaci filmu, jakkoliv by to mohlo být zkreslující. Jackieho tým pomáhal s natáčením akčních scén.

Trailer samotný nevypadá úplně marně, jako ostatně už několik ruských velkofilmů z poslední doby, které se hlásí o mezinárodní pozornost. Ano, nezdá se, že by film byl jakkoliv originální a je vidět, že většina scén je zcela digitálních. Vlastně to celé vypadá jako taková směs Pirátů z Karibiku, české pohádky a Třístovky. Pořád je to ale další signál, že svět nechce zůstat pozadu věčně, a že se blíží doma, kdy se zajímavé velkofilmy budou točit i mimo hollywoodskou tiskárnu na peníze.

Viy 2: Cesta do Číny

Čína, Rusko
Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu Viy 2: Cesta do Číny: Chan a Schwarzenegger v ruském velkofilmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest