Ghost in the Shell v novém teaseru, trailer se blíží

Ghost in the Shell v novém teaseru, trailer se blíží | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nová krátká ukázka představuje termooptickou kamufláž v praxi. Plnohodnotný trailer již brzy.

Hraná adaptace Ghost in the Shell se od začátku rozhodla dráždit naší zvědavost formou zlomků několika vteřin z filmu. Nejnovější teaser na tom není jinak a věrně líčí akční scénu, kterou fanoušci okamžitě poznají. V původním snímku z roku 1995 se jedná o pasáž, kde se major Motoko Kusanagi snaží zpacifikovat zločince, a tak použije vychytávku v podobě termooptického obleku, jenž jí učiní pro lidské oko de facto neviditelnou. Díky těsné přiléhavosti a tělové barvě obleku to při zviditelnění hlavní hrdinky následně vypadá, že je zcela nahá. Jak si tvůrci poradili s oblekem ve filmu, už můžete vidět v ukázce.

Adaptace si nakonec údajně bere inspiraci jak z celovečerních filmů (což potvrzuje sekvence níže), tak i ze seriálů. První trailer bude uveden v neděli japonského času na speciální akci v Tokiu a následně by měl být konečně uveřejněný také online. Teoreticky bychom se jej tedy mohli dočkat už v neděli dopoledne našeho času.

V Ghost in the Shell vede major v podobě ženského kyborga (Johansson) elitní tým Sekce 9 proti nejnebezpečnějším zločincům a extrémistům. Na scéně se objevil nový nepřítel, jehož hlavním cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, která se věnuje pokroku kybernetické technologie. V hlavní roli se objeví Scarlett Johansson, režíruje Rupert Sanders. Česká premiéra je stanovena na 30. 3. 2017.

Ghost in the Shell

30.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 4

Ghost in the Shell v novém teaseru, trailer se blíží | Fandíme filmu Ghost in the Shell v novém teaseru, trailer se blíží | Fandíme filmu Ghost in the Shell v novém teaseru, trailer se blíží | Fandíme filmu Ghost in the Shell v novém teaseru, trailer se blíží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest