The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě

The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kdo všechno se hlásí o roli ve filmu, a které postavy ve filmu určitě neuvidíme.

Joe Mangniello před časem uvedl, že natáčení příštího samostatného filmu s Batmanem začne příští rok v Březnu. Představitel Alfreda Jeremy Irons mluví o trochu pozdějším termínu. Podle něj se začne točit až v létě. A režisér Ben Affleck mu prý přislíbil, že ve filmu Alfred dostane o něco víc prostoru. Proč ty rozdíly v uváděném začátku natáčení? Protože Ben Affleck nejspíš pořád ještě přesně neví, kdy se vlastně do natáčení pustí. V posledním interview připomněl, že The Batman patří mezi filmy, které rozhodně nejde pokazit bez toho, že by vám to publikum dalo patřičně sežrat. Dělá tedy všechno proto, aby scénář byl perfektní a musí si být filmem stoprocentně jistý, než se pustí do natáčení.  

Jak toho docílit? Frank Miller (autor legendárního komiksu Návrat Temného rytíře) tvrdí, že by se Batman měl vykašlat na všechny serepetičky a soustředit se daleko víc na svůj úkol, na město, které chrání. Batman své město miluje a příběhy by to měly ukazovat. Stejně jako jeho velice intimní znalost zločinu. Viděl ho poprvé zblízka jako malý kluk během vraždy rodičů a od té doby se s ním setkává dnes a denně. Proto je Miller rád, když se Batman do oponentů může pustit holýma rukama.  

Těžko říct, jestli by se podobnými radami mohl Affleck vůbec řídit, protože jak Miller připomíná, filmy musí prodat spoustu hraček, takže serepetičky jsou potřeba. Podrobnosti ale samozřejmě ještě dlouhou dobu o snímku The Batman mít nebudeme. Nově si snad ale už teď můžeme říct to, že ve filmu nebudou Ra’s al Ghul nebo Talia al Ghul, postavy známé z Nolanových filmů. Alespoň to tvrdí server The Wrap. Chuť si tedy může nechat zajít herečka Teresa Palmer. Ta měla Talii al Ghul hrát v době, kdy měl kdysi dávno točit Justice League George Miller. Film nakonec nebyl realizován a Palmer o roli přišla. Kdyby jí však Talii někdo nabídl, ani chvíli by prý neváhala. No, tak snad někdy příště. Větší šanci na roli by mohl mít jeden z dřívějších představitelů Batmana, Adam West. Ten byl dotázán, zda by se mu líbilo mít v příštím Batmanovi cameo, na což West odpovděl, že rozhodně!

Zdroje: Variety, Variety II, Screen Rant, The Wrap, ComicBook.com

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 6

The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě | Fandíme filmu The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě | Fandíme filmu The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě | Fandíme filmu The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě | Fandíme filmu The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě | Fandíme filmu The Batman: Podle Ironse se bude točit až v létě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest