Hunger Games: Aréna smrti - První ohlasy a zprávy o dvojce

Hunger Games: Aréna smrti - První ohlasy a zprávy o dvojce | Fandíme filmu
Premiéra se blíží. Kdy uvidíme dvojku? Plus 5 nových videí - klipy, spoty, pohled do zákulisí.

Předloha Hunger Games: Arény smrti, působí jako poměrně zajímavé čtení, ale film se propagační kampaní pořád nějak nedařilo prodat. Apel na emoce funguje skvěle, ale všechno ostatní zůstávalo v temnotách a fanouškům tak nezbývá, než se ptát: Co tvůrci skrývají? Proč se bojí ukázat víc? Evidentně se totiž není čeho bát. Zahraniční novináři film konečně viděli a reakce (které shromáždil server Slashfilm) jsou zatím veskrze pozitivní!

Krom toho, že kritici Hunger Games velice chválí, se všichni recenzenti znalí předlohy shodují také na tom, že jde o dobrou adaptaci. Což je pro skalní fanoušky jistě vynikající zpráva. Podobně univerzální je i oslava Jennifer Lawrence, která podle všeho podává v hlavní roli excelentní výkon a je emocionálním středobodem filmu. Velká chvála se snáší také na sci-fi element příběhu. Máme čekat poměrně temnou, vědecko-fantastickou alegorii v tom nejlepším slova smyslu a objevila se dokonce i jedna zmínka, která Hunger Games jejich epičností přirovnává k Pánovi prstenů! (Čemuž se mi teda nechce věřit ani za mák).

Ve světle dobrých zpráv je tedy jedině logické, že se Slashfilm přeptal producentky Niny Jacobson na chystaný sequel. Už delší dobu víme, že druhý díl je prakticky jistý, opět ho natočí Gary Ross a scénář momentálně píše Simon Beaufoy. Teď jsme se dozvěděli, že Beaufoye si vybral Gary Ross osobně, ale on sám zatím na druhém filmu pořád ještě nepracuje. Což je v naprostém souladu s filosofií producentky Jacobson, která se také ráda soustředí vždy jen na jeden projekt. Nicméně o budoucnosti ságy byla ochotna prozradit tolik, že druhý díl uvidíme s největší pravděpodobností v listopadu 2013, a že zatím není vůbec jisté, jestli se třetí kniha nakonec bude nebo nebude půlit na dva filmy, ale definitivní rozhodnutí prý jednoznačně nepadne bez souhlasu autorky předlohy, Suzanne Collins.

Na závěr pro vás máme ještě pět nových videí. Jeden TV spot, který nepřináší nic moc nového, dva klipy, video ze zákulisí a návštěvu placu od Enterteinment online. Připomínáme, že spolu s premiérou Hunger Games, se do amerických kin podívá také první teaser trailer na Twilight ságu: Rozbřesk - 2. část. Takže 23. března čekejte první pirátské záznamy, v pondělí 26. března by měl být teaser vypuštěn oficiálně. Ale pozor! Pokud patříte mezi fanoušky Stmívání a nemůžete se dočkat, pak vězte, že už 20. března dostaneme z teaseru první ochutnávku!

 

Hunger Games: Nový TV Spot

 

Hunger Games: Klip 1

 

Hunger Games: Klip 2

 

Hunger Games: ET online na place

 

Hunger Games: Pohled do zákulisí

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest