Hunger Games: Aréna smrti - Nový trailer a fotky

Hunger Games: Aréna smrti - Nový trailer a fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A jak probíhají přípravy na druhý díl?

Po sérii fotografií se Hladové hry hlásí o slovo s dalším trailerem. Opět jde o dynamický sestřih podkreslený jímavou hudbou, který na jednu stranu působí mrazivě, ale zároveň vzbuzuje otázku, jestli to není jen zásluha šikovných střihačů. Hunger Games totiž stále dělají vše proto, aby mimo ukrutnosti vládnoucího Capitolu a statečnosti Katniss příliš neodhalily. Futuristické město vypadá hezky, ale vidíme ho jen na pár vteřin a poměrně zdálky. A ze samotných her jsme stále dostali jen několik málo sekund. Takže pořád existuje možnost, že se z Hunger Games vyklube melodrama, s několika málo trikovými scénami.

Já pořád doufám, že hlavní trumfy si film schovává až do kina, protože kdyby studio Lionsgate projektu nevěřilo, těžko by byly v plném proudu přípravy druhého dílu. Nedávno jsme vás informovali o tom, že scénář už se píše, teď se pro Enterteinment Weekly o pokračování rozpovídali Jennifer Lawrence (představitelka Katniss) a režisér Gary Ross. Vražedná pomsta je oproti Aréně smrti podstatně velkolepější. Už v ní nejde jen o hladové hry, ale o masivní sociální zemětřesení, napříč celou společností (kvůli těm, kteří knihu zatím nečetli, nebudeme prozrazovat víc) a z Katniss se stává silná vůdčí osobnost. V červenci by se Jennifer Lawrence měla vrátit k fyzické přípravě a podle Collideru by se mohlo někdy na podzim začít natáčet. Část produkce by mohla proběhnout na Havaji, protože se určitá pasáž druhé knihy odehrává na pláži. To je pro dnešek k Hladovým hrám vše, v galerii na vás čekají tři nové fotky.

 

Hunger Games: Aréna smrti - Druhý trailer

 

Zdroje obrázků: Hunger Games Facebook, IGN, Rolling Stone

Galerie: 3

Hunger Games: Aréna smrti - Nový trailer a fotky | Fandíme filmu Hunger Games: Aréna smrti - Nový trailer a fotky | Fandíme filmu Hunger Games: Aréna smrti - Nový trailer a fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest