Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu

Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jeden z nejbizarnějších animáků devadesátých let se má dočkat filmové adaptace.

Leonardo DiCaprio je znám jako skvělý herec, ale také jako velký zastánce ochrany životního prostředí, kdy brojí například proti globálnímu oteplování. Proto nikterak nepřekvapí, že tento svůj zájem reflektuje i na některých svých filmových projektech. Takovým by mohl být i Captain Planet (Kapitán Planeta).

Ano, název zní podivně, ale když se dají adaptovat Strážci vesmíru, tak třeba to pánové promysleli. Kapitán Planeta byl původně animovaný seriál, který na začátku 90. let dostal celých 113 dílů a věnoval se především právě tématu životního prostředí. V příbězích naše planeta povolala pomocí pěti magických prstenů ochránce světa, kteří bojovali proti padouchům ohrožujícím ekologický stav Země. A když bylo nebezpečí příliš velké, tak spojili prsteny a přivolali Kapitána Planetu.

Původně se projekt snažilo realizovat Sony, ale nakonec přišlo o práva. Příběhově bychom se měli údajně setkat s Kapitánem Planetou několik let po dobrodružstvích seriálu, a Kapitán by měl být ve stavu, kdy on potřebuje pětici dětí víc než ony jeho. Pokud se domluví práva, tak by měl film realizovat Paramount společně s DiCapriovou společností Appian Way Productions (Vlk z Wall Street) a rádi by, aby scénář napsali Glen Powell (seriál Scream Queens) a Jono Matt. Na více informací si musíme ještě počkat. Otázek je celá řada: Bude to hraný film? Jaký mu dají rozpočet, a bude o film vůbec zájem? Či objeví se v něm sám DiCaprio? Co myslíte vy?

Zdroj: THR

Galerie: 6

Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu | Fandíme filmu Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu | Fandíme filmu Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu | Fandíme filmu Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu | Fandíme filmu Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu | Fandíme filmu Captain Planet: Leonardo DiCaprio chystá ekologického superhrdinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest