Danny Trejo je Bad Ass

Danny Trejo je Bad Ass | Fandíme filmu
První teaser trailery na Mačetovu novinku.

Danny Trejo strávil značnou část mládí v gangu, ve vězení nebo v drogovém rauši. Není tedy vůbec divu, že je považován za jednu z nejdrsnějších tváří současného Hollywoodu. Dlouhá léta si vydělával hraním vedlejších rolí nejrůznějších tvrďáků a jako hlavní hvězda zazářil prakticky teprve předloni, když ho jeho dlouhodobý spolupracovník Robert Rodriguez obsadil jako Mačetu do své stejnojmenné pocty žánru exploatation (chystá se dvojka). Tenkrát šlo o akčně komediální úlet, který odzbrojoval svou upřímně míněnou pitomostí. Něco podobného by nás mělo čekat ve snímku Bad Ass.

V něm si Trejo zahrál veterána z Vietnamu Franka Vegu, který se po návratu z války cítil nedoceněný a uznání se dočkal teprve ve svém důchodovém věku, když se v autobuse zastane nevinné oběti dvou nácků a rázem se stane hvězdou na youtube. Takový Kick-ass v důchodu. Bad Ass. Jenže ani patnáct minut slávy mu nepomůže, když je jeho nejlepší přítel zavražděn a policie s tím nic nedělá. Frank se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou a jeho řádění začíná.

Premisa nezní zle a trailer působí jako béčková mlátička, která by mohla být při troše shovívavosti celkem zábavná. Jenže problém je v tom, že film napsal a zrežíroval packal Craig Moss, který má za sebou zatím jen několik debilních parodií a zatím nepředvedl, že by v něm bylo byť jen minimum nějakého talentu. Kromě Treja si ve filmu zahrají Ron Pearlman, Charles S. Dutton nebo Joyful Drake. Do amerických kin se snímek chystá v dubnu, o Česku a Slovensku zatím nevíme nic.

 

Bad Ass: Teaser 1

 

Bad Ass Teaser 2

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest