Robert Rodriguez chystá sequelový útok

Robert Rodriguez chystá sequelový útok | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Připravte se na pokračování Sin City a Machete. A uvidíme konečně Heavy Metal?

Robert Rodriguez je muž dvou tváří. Jednou naservíruje ultimátní řezničinu jako Desperado, Sin City nebo Machete, aby hned nato natočil barevnou taškařici Spy Kids. A protože zrovna čtyřka malých špiónků je úspěšně dotočena (česká premiéra se uskuteční 6. října), Rodriguez začal plánovat budoucí projekty. „Frank Miller už napsal scénář pro Sin City 2, mohlo by se začít natáčet koncem roku,“ řekl Rodriguez. Druhý díl ponese podtitul „A Dame to Kill For“ (Dáma, pro kterou se zabíjí) a měl by z hříšného města vyprávět tři příběhy. Zprávě se ale věří dost těžko, protože o pokračování Sin City se mluvilo už od premiéry prvního filmu a ta byla v roce 2005! Snad tentokrát pan režisér dodrží svá slova.

První díl stál na vynikajících výkonech hereckého obsazení a ty podle Rodrigueze budou velmi důležité i v pokračování. O konkrétních jménech se režisér sice nezmínil, snad ale získá hvězdy stejného kalibru, jako minule (vidět jsme mohli Mickeya Rourka, Bruce Willise nebo Jessicu Albu). Nakonec dodáme, že režisér uvažuje o použití „populárního“ tři-déčka, s kterým má mnoho zkušeností.

 

Machete 2, Machete 3

Pokračování se dočká i nejdrsnější mexický fízl – Machete. Rodriguez oznámil rovnou dva nové díly, dvojka ponese název Machete Kills a pre-produkce už měla začít. Třetí díl se bude jmenovat Machete Kills Again a režisér ho popsal jako „vesmírna opera se světelnými mačetami - Machete zabijí ve vesmíru!“ Ano, zní to naprosto šíleně a nedokážeme si to představit, ale přesto sem s tím!

 

Heavy Metal

Rodriguez také oznámil rozjezd vlastní produkční společnosti Quick Draw Productions. Tahle „next generation“ společnost se má zaměřit na produkci projektů v rámci všech možných médií (film, televize, hry atd.). Prvním oznámeným projektem pak bude Heavy Metal!  Na „adaptaci“ známého komiksového magazínu, který se zaměřoval na sci-fi a erotiku, si nějakou dobu brousil zuby sám David Fincher, který ji chtěl přenést na velké plátno spolu se Zackem Snyderem. Nakonec to bude ale právě Rodriguezova společnost, která bude se značkou operovat. Navíc by režisér rád dal šanci také novým talentům, a proto na stránce badassdigest.com/heavymetal vyzívá fanoušky, aby přispěli svou troškou do mlýna. Takže pokud máte talent, můžete vymýšlet příběhy, malovat koncepty nebo rovnou točit filmové klipy, a pokud bude vaše práce dost kvalitní, možná se i někde objeví. Konkrétně jsou prý v plánu animovaný film a „mediální projekt velkého rozsahu“ (large-scale media project). Co přesně má pod tímhle pojmem Rodriguez na mysli těžko soudit. Necháme se překvapit.

 

 

Robert Rodriguez mluví o Heavy Metal

 

Galerie: 2

Robert Rodriguez chystá sequelový útok | Fandíme filmu Robert Rodriguez chystá sequelový útok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest