Ztracený symbol: Poslední Dan Brown je konečně na cestě

Ztracený symbol: Poslední Dan Brown je konečně na cestě | Fandíme filmu
Pokračování Šifry mistra Leonarda má režiséra i scénáristu.

Už je to tři roky, co se v kinech objevila poslední adaptace bestsellerů Dana BrownaAndělé a Démoni. Což je skoro s podivem, protože předchozí Brownovy filmy utržily v kinech celosvětově 1,24 miliardy dolarů, a tak by jeden čekal, že se bude Sony snažit třetí film pokud možno popohnat, dokud je Brown stále v kurzu. Bohužel pro fanoušky symbologa Roberta Langedona, v Sony dlouho nebyli spokojení se scénářem, na kterém se postupně vystřídali Steven Knight, David Koepp, Akiva Goldsman a v jednu chvíli údajně i sám autor předlohy, Dan Brown.

Teď by si scénář měl vzít do parády (snad už definitivně) Danny Strong, autor chytrých politických filmů pro HBO. Není jisté, jestli byl Strong najatý z iniciativy Sony, anebo si ho vyžádal nový režisér, kterým by se s největší pravděpodobností měl stát Mark Romanek. Režisér předchozích dvou „Brownovek“, Ron Howard se natáčení třetího filmu zřekl a zhostí se pouze úlohy producenta. Romanek je především úspěšným režisérem videoklipů, jeho jediným celovečerním filmem prozatím zůstává melancholické sci-fi drama Never Let Me Go, které výrazně upozornilo na Andrew Garfielda, nového Spider-Mana.

Zatím stále není jisté, zda se do hlavní role vrátí Tom Hanks, ale pokud v jeho kapse přistane patřičně tučný šek, není důvod, proč by part neměl vzít. Třetí příběh Roberta Langedona pojednává o vyšetřování v americkém Washingtonu, kde hrdina zachraňuje život svého mentora a odhaluje tajemství Svobodných zednářů.

Zdroje: Deadline, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest