Wolverine 3: Mister Sinister potvrzen jako záporák filmu

Wolverine 3: Mister Sinister potvrzen jako záporák filmu | Fandíme filmu
K tomu nepovedené scény z X-Men: Apokalypsa, kteří měli původně odkazovat k Deadpoolovi 2.

Následující text obsahuje spoilery k X-Men: Apokalypsa.

V potitulkové scéně snímku X-Men: Apokalypsa se vracíme na základnu, na níž probíhal program plukovníka Strykera, který z Logana (Hugh Jackman) udělal Weapon X a přidal mu k regenerační schopnosti kovovou kostru a drápy. Jednotka čističů likviduje krev a kulky a do toho přijde muž s kufříkem. Přidá do poloplného kufříku zkumavku s Wolverinovou krví, zaklapne kufřík, na něm stojí napsáno Essex Corp.

Essex Corp. zcela jasně odkazuje ke společnosti, kterou v komiksech vede Nathaniel Essex. Jde o genetika silně ovlivněného Darwinem, který má tendenci manipulovat evolucí lidské rasy. V sešitech je na něm pikantní to, že se narodil už v 19. století, ale tam byl jeho osud také silně provázán s Apocalypsem, takže je docela klidně možné, že ve filmech bude jeho osud vykreslený odlišně. Essex si přezdívá Mr. Sinister, neustále si pohrává s geny, klonováním či silami mutantů a patří mezi nejvýraznější x-menovské záporáky.

Dosud jsme nevěděli, kdy se Mr. Sinister objeví, mohli jsme pouze spekulovat. Teď scenárista Simon Kinberg a režisér Bryan Singer na audiokomentáři k X-Men: Apokalypsa potvrdili, že se záporák objeví ve Wolverinovi 3. Je pravděpodobné, že jej ztvární Richard E. Grant (Drákula 1992, Hra o trůny, Jekyll & Hyde). Jak by Sinister mohl zasáhnout do děje filmu, se dočtete v našem starším článku.

Audiokomentář odhalil také to, že film měl mít původně jinou potitulkovou scénu. Měla odkazovat k Deadpoolovi 2 a k postavě, která se ve filmu objeví. Filmaři ale neměli k dispozici ten správný kostým, nechtěli ho odhalit a prostě se nakonec celý nápad ukázal jako nerealizovatelný. Těžko říct, koho tím pánové myslí. Měla být v potitulkové scéně jedna z očekávaných nových postav, jako například Cable? Nebo se někdo ze stávajících mutantů přidá k Deadpoolově bandě a změní kostým? Kupříkladu Psylocke (Olivia Munn) na konci filmu působila dojmem, že je připravená změnit podnebí a podle mnohých by si nový kostým, který by vypadal jako reálně použitelné oblečení, zasloužila.

Přikládáme několik nejnovějších videí z chystaného Blu-ray (28.9.), kde bude uveřejněn také zmiňovaný audiokomentář.

Zdroje: Cinemablend I, II

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest