Labyrint 3: Po vážné nehodě opět bude možné točit

Labyrint 3: Po vážné nehodě opět bude možné točit | Fandíme filmu
Představitel hlavní role se vážně zranil, ale jeho rekonvalescence pokračuje a štáb má konečně nový termín natáčení. Objevily se také vůbec první obrázky z filmu.

Zřejmě vám letos na jaře neuniklo, že natáčení Labyrintu: Vražedné léčby bylo jen krátce po jeho začátku pozastaveno. Představitel hlavní role, Dylan O’Brien se vážně zranil při natáčení akční scény. Když se před zeleným pozadím simulovala scéna na střeše jedoucího vlaku, členové štábu jištěného herce zcela nečekaně ze střechy „vlaku“ stáhli a zasáhlo jej jiné projíždějící vozidlo. O’Brien utrpěl otřes mozku, zlomeniny lebečních kostí v obličeji a tržné rány.

Není zcela zřejmé, jak dlouho trvala (nebo ještě bude trvat) Dylanova rekonvalescence, nicméně štáb teď čeká především na to, až budou mít všichni opět v nabitém harmonogramu čas. To se podaří začátkem příštího roku, což filmařům dá dost času na to, aby stihli snímek dokončit před odloženou premiérou, která je teď naplánovaná v českých kinech na 11.1. 2018. Nicméně bude třeba změnit místo natáčení. Režisér snímku Wes Ball už v červnu na svém Twitteru zveřejnil příspěvek, ve kterém stojí „Zpátky do práce“ a je k němu přiložený screenshot scénáře filmu. Můžeme tedy doufat, že měl Wes dostatek času text ladit k naprosté dokonalosti. To ale není všechno! Pokud máte pozorné oko, můžete na miniaturách v režisérových pracovních složkách vidět náhledy již natočeného materiálu, na kterých jsou vidět první záběry ze scény na nešťastném vlaku. Tady je obrázek v plném rozlišení. Na závěr ještě několik slov režiséra o filmu:

Zdroje: Wes Ball, Deadline

Labyrint: Vražedná léčba

26.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest