Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers"

Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ruští superhrdinové si také chtějí urvat svoje místo na slunci. Seznamte se s nimi a přehrajte si upoutávku, která je jako utržená ze řetězu.

Pokud už vás nudí superhrdinové ze západu a máte chuť na nějakou divočinu z jiného kraje, tak v tom případě koukněte na trailer k ruskému blockbusteru Guardians (ruský název Zaschitniki). V něm se to hemží tak trochu jinými hrdiny se speciálními schopnostmi, nechybí žánr mecha, triková smršť nebo medvěd s rotačním kulometem! Ale když se po filmovém plátně prohání i mluvící mýval s bouchačkou, tak medvěd už asi nikoho nepřekvapí. V Rusku se prostě rozhodli, že si udělají superhrdinský tým po svém.

Během Studené války jistá organizace jménem Patriot vytvoří skupinu superhrdinů, jež zahrnuje členy několika sovětských republik, aby bojovala proti nadpřirozeným hrozbám. Po celá léta tito jedinci skrývají svou pravou identitu, ale v těžkých časech, které právě nastaly, jim nezbývá nic jiného než vystoupit ze stínu, protože oni jsou jedinou nadějí na záchranu lidstva. Jmenovitě se zlu musí postavit:

Khan, který má zálibu v zahnutých čepelích a dokáže být natolik rychlý jako by se teleportoval z místa na místo. Ler, jenž může manipulovat s čímkoliv, v čem je zemský element (kameny nebo doslova může pohnout horou). Kseniya, která umí chodit po vodě, několik hodin setrvat pod její hladinou nebo své tělo dokáže zprůhlednit/zneviditelnit. Posledním superhrdinou je pak Arsus, který se umí proměnit z poloviny anebo úplně v medvěda.

Režie se ujal Sarik Andreasjan (American Heist), scénář napsal Andrej Gavrilov. V ústřední čtveřici se představí Sanzhar MadiyevSebastien Sisak, Alina Lanina a Anton Pampushnyy.

Film uvidí ruští diváci 23.2. 2017. Za aktuální upoutávku přidáváme ještě starší teaser trailer a do galerie šest plakátů.

 Zdroje: Firstshowing, Gamek

Guardians

23.02.2017 | Rusko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers" | Fandíme filmu Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers" | Fandíme filmu Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers" | Fandíme filmu Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers" | Fandíme filmu Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers" | Fandíme filmu Guardians: I Rusové mají svoje "Avengers" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest