Rychle a zběsile 8: Kdy uvidíme trailer, herci na hromadné fotce

Rychle a zběsile 8: Kdy uvidíme trailer, herci na hromadné fotce | Fandíme filmu
Natáčení Rychle a zběsile 8 končí, ústřední obsazení se sešlo ke společné fotce a slibuje první trailer.

Natáčení Rychle a zběsile 8 končí, popřípadě pro řadu hereckých hvězd už skončilo. Ústřední obsazení se sešlo, aby zapózovalo pro společnou fotografii a na nějaký čas se rozloučilo s fanoušky. Během vlastní produkce nás totiž herci, režisér i sociální profily filmu neustále zásobili novými fotkami, videi i střípky informací. Teď se však zřejmě sociální hlásná trouba odmlčí, protože herci zkrátka nebudou mít co sdílet. Počkat si máme až do prosince, kdy se dočkáme „prvního pohledu“ na chystaný film. Lze předpokládat, že oním prvním pohledem nebude nic jiného než první trailer.

Prozradilo dočasné rozloučení s fanoušky něco dalšího? Vin Diesel a The Rock se smějí na jedné fotce, oba jsou tedy dostatečně velcí profesionálové na to, aby svými neshodami neohrozili marketingovou kampaň. (A ano, další hollywoodští reportéři potvrzují, že The Rock má problém skutečně právě s Dieselem). Příspěvek dále zmiňuje herce, kteří se na filmu podíleli a to i ty, kteří nejsou na fotce. Zajímavé je, že je zmíněna Elsa Pataky (Elena), kterou jsme viděli snad jen na jedné jediné fotce z natáčení. Bude její role výraznější, než by se mohlo zdát? Nebo ji zpráva zmiňuje čistě ze slušnosti, kvůli přátelství, které mezi kolegy panuje?

Naopak nejsou zmíněni Don Omar (Santos) a Tego Calderon (Leo), kteří se nedávno objevili na fotkách ze zákulisí. Můžeme tedy spekulovat o tom, zda nebyli akorát navštívit své bývalé kolegy, popřípadě jsou jejich role skutečně okrajové. Zmíněni nejsou také Eva Mendes (Monica Fuentes), Jordana Brewster (Mia) ani Lucas Black (Sean Boswell), z čehož můžeme usuzovat, že navzdory předchozím zvěstem se ve filmu ani jeden z nich nakonec neobjeví, nebo opět maximálně v rámci nějakého camea. Na úplný závěr pro vás máme krátké video, ve kterém se s natáčením loučí Scott Eastwood.

Rychle a zběsile 8 režíruje F. Gary Gray, vracejí se Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Dwayne "The Rock" Johnson, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell a Jason Statham. Nově je doplní Charlize Theron, Helen Mirren, Scott Eastwood a Kristofer Hivju. Datum české premiéry je stanoveno na 13.4. 2017.

Zdroje: Oficiální Facebook, Meet the Movie Press

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest