Arrival: První ukázka na sci-fi od režiséra Zmizení

Arrival: První ukázka na sci-fi od režiséra Zmizení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nemáte mimozemšťanů dost? Tak koukněte na první upoutávku Arrival.

V červenci se přihlásili o slovo mimozemšťané z pokračování megafilmu Den nezávislosti, ale komu nebyla tahle předigitalizovaná podívaná po chuti a hledá ve filmech s mimozemskou tematikou větší hloubku s inteligentnějším příběhem, tak by tu pro vás mohl být Arrival (dříve pojmenovaný Story of Your Life) od režiséra Denise Villeneuvea, jehož už snad ani není potřeba představovat. Před pár lety nám dal např. kvalitní Zmizení, loni Sicario a aktuálně natáčí Blade Runnera 2.  Sci-fi Arrival má českou a slovenskou premiéru stanovenou na 10. 11. a první upoutávka vypadá vcelku fajn. Přikládáme oficiální popis filmu:

Když vesmírné lodě začnou přistávat na různá místa všude ve světě, je sestaven elitní tým v čele s lingvistkou Louisou Banks, aby s cizími návštěvníky navázala kontakt. Začíná závod s časem, protože lidstvo se ocitá na pokraji globální války a aby doktorka Banks získala odpovědi na to, co mimozemšťané přesně chtějí, bude muset riskovat nejen vlastní život, ale možná i život celé lidské rasy. 

V hlavní ženské roli se objeví Amy Adams (Muž z Oceli), doplňovat ji většinou budou Jeremy Renner (Avengers 1 a 2) a Forest Whitaker (Street Kings). 

Zdroje: USA Today, Collider

Příchozí

02.09.2016 | USA, Kanada
Sci-Fi, Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

Arrival: První ukázka na sci-fi od režiséra Zmizení | Fandíme filmu Arrival: První ukázka na sci-fi od režiséra Zmizení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest