Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů

Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Za pár dní dorazí Krotitelky do našich kin, máme pro vás finální příval videí.

Krotitelé duchů jsou za dveřmi. V USA odstartovali před nějakým časem a u nás už ve čtvrtek. A tak tu máme závěrečnou nálož klipů. Z nich si můžete udělat obrázek o humoru ve filmu, který v klipech působí mnohem přirozeněji než v rozkouskovaných trailerech. Což ostatně potvrzují i zahraniční recenze, podle kterých jednotlivé scény fungují, akorát příběh není moc zajímavý a film je celkově až příliš svázaný neustálým ohlížením na původní Ghostbusters.

Z novinek pak jako první překvapí, že se film nebude promítat v Číně. Podle čínského zástupce jde o neatraktivnost tohoto druhu filmu pro čínské publikum. A to proto, že diváci neviděli původní Krotitele duchů. Určitou roli tu ale bude hrát spíš cenzura, protože ta zakazuje pověrčivá témata a zobrazování duchů není v Číně úplně košer. Otázka je, do jaké míry tu hraje roli i to, že hlavní hrdinky jsou ženy a muž je sekretářka. Snímku nepomohlo ani to, když Sony exkluzivně pro Čínu, přejmenovalo film na Super Power Dare Die Team (Něco ve smyslu: Na život a na smrt odhodlaný super schopný tým). Prostě ani takováto snaha nepomohla. Ve výsledku to ale dost zabolí na tržbách, protože Čína mohla film celkem vytáhnout nahoru.

Co se týče pokračování, tak v rozhovoru pro server Screen Rant byl režisér Paul Feig dost zdrženlivý. Osobně by rád vesmír Krotitelů duchů prozkoumával dál, ale vše se bude odvíjet podle úspěchu tohoto filmu. Stejně tak mluvila i představitelka jedné z hlavních rolí Melissa McCarthy (Špión). Kdyby to ale dopadlo, hned by naskočila na plac. Podstatně odvážnější byl jeden z čelních představitelů distribuční společnosti Sony Rory Bruer, který tvrdí, že Ghostbusters jsou velká značka a o pokračování nemůže být pochyb. Prodej hraček trhá rekordy, takže možná na jeho slovech něco bude. Jak si aktuálně Krotitelé vedou v pokladnách kin, se dozvíte v našem posledním Box Office článku.

Na závěr dodáváme, že režisér se snažil film co nejvíce přizpůsobit pro 3D projekci a zahraniční recenze to potvrzují. V klíčových momentech se obraz zúží, aby přes černé pruhy bylo opravdu hodně dobře vidět, jak duchové a nejrůznější další objekty vystupují z plátna.

Dole mrkněte na klipy a nejnovější plakáty a dejte vědět, co říkáte na Feigův humor.

Oficiální synopse: Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 28. 7. 2016.

Zdroje: Screen Rant, THR, The Wrap, Variety

Galerie: 8

Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Už se mluví o dvojce plus nálož klipů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest