Krotitelé duchů: Nejnovější trailer představuje záporáka

Krotitelé duchů: Nejnovější trailer představuje záporáka | Fandíme filmu
Trailery na nové Ghostbusters představují hlavně efekty, featurette s krásně nablblým Chrisem Hemsworthem připomíná, že hlavní slovo bude mít smysl pro humor.

Právě vyšel nejnovější mezinárodní trailer na Krotitele duchů. V něm jsou k vidění některé nové scény, a i když se tu mnohé naznačuje, tak není trailer tak sdílný, jak to bývá v Hollywoodu běžné. Doufejme, že u té střídmosti propagace vydrží.

Z nejnovější ukázky sálá atmosféra starších filmů - hudba, duchové, vybavení Krotitelek, to všechno se výborně spojuje do zábavného mixu. Nechybí smysl pro humor je a samozřejmě obrovský padouch. I ostatní stvůry vypadají originálně či odkazují na oblíbené duchy ze starších snímků.

Zároveň je nutno dodat, že režisér snímku Paul Feig (Špión) stojí před obrovským úkolem, a sice prokázat, že jen nedojí známou značku. Jako J.J. Abrams (Star Wars VII) musí oživit něco starého a dobře známého, a zároveň přinést něco nového a opravdu vtipného. Ano, nejde o tak mega záležitost jako v případě Hvězdných válek, ale minimálně mezi částí fandomu je patrné, že je film skutečně pod drobnohledem.

Trailery na filmy Paula Feiga už tradičně mají problém na plno vystihnout jeho komediální cítění, daleko lépe tak v tomhle směru funguje featurette s Chrisem Hemsworthem, který v Krotitelích duchů dostal roli mužské verze stereotypní blbé barbíny, která dostala práci jen díky svému vzhledu:

Oficiální synopse: Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 28. 7. 2016.

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest