Kong: Skull Island: Trailer ve stylu Apocalypse Now

Kong: Skull Island: Trailer ve stylu Apocalypse Now | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Tohle bude zjevně tak trochu jiný monstr film. Kong i jeho království se ukazují v prvním traileru a opravdu jde do tuhého.

V rámci panelu studia Warner se na Comic-Conu prezentoval Kong: Skull Island. Prezentace se zúčastnil režisér Jordan Vogt-Roberts i hlavní herci v čele s Tomem Hiddlestonem (Thor), Brie Larson (Room) či Johnem Goodmanem (Ulice Cloverfield 10) a přivezli s sebou dlouho očekávaný trailer.

V něm se vydáme na tajemný ostrov v Tichomoří. Do popředí v traileru vystupuje Samuel L. Jackson (Avengers) v roli vojenského důstojníka, který se prostě nezapře. A evidentně bude brát setkání s King Kongem jako výzvu k boji. Vůbec celá ukázka působí více jako válečná událost než nenápadné plížení ostrovem Lebek. Tady se opravdu kráčí do neznáma, které je odhodláno vás okamžitě rozdrtit a to právě proto, že jsme mu vlezli do domu.

Druhou výraznou tváří ukázky je John Goodman, který to patrně chápe trochu jinak. Mýtus je pro něj výzvou k odhalení, předmětem fascinace. Světu je potřeba ukázat, že Kong je skutečný. Což určitě Jacksona uklidní.

Tom Hiddleston i Brie Larson se tu zatím pouze mihnou. Určitě budou mít svojí velkou roli, jen nejsou těmi, kdo v tuto chvíli slouží k uvedení děje. Hiddlestonova postava je také vojenský důstojník, který se specializuje na stopování. To vše se odehrává v prostředí pralesa, který se podle tvůrců natáčel ve skutečných lokacích, jak se jen dalo. Režisér také prozradil, že děj je do 70. let minulého století z toho důvodu, že tenkrát svět pořád ještě působil dojmem, že by mohl ukrývat dosud neobjevená místa.

Z ukázky samotné je cítit hodně jiný styl než ve zpracování z roku 2005 a spíše se pohybuje ve stylu nové Godzilly. A celkem se dá i představit její střet s Kongem těchto rozměrů. Uvidíme, co přinesou další trailery, momentálně ale lze říci, že prvním trailerem si Kong ostudu rozhodně neudělal. Film má premiéru v Česku i na Slovensku 9. 3. 2017.

Jak se nové zpracování Konga líbí vám? A jak se vám zamlouvá styl natáčení, který režisér zvolil? Do galerie přidáváme dvě fotky přímo z Comic-Conu.

Film studií Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures s názvem „Kong: Ostrov lebek“ mění představy o původu mytického Konga v nepřekonatelném, originálním dobrodružství od režiséra Jordana Vogt-Robertse. Ve filmu se dá dohromady různorodá skupina průzkumníků, aby pronikla hluboko do nezmapovaného ostrova v Tichomoří. Ten je stejně tak zrádný jako nádherný a naši průzkumníci netuší, že narušují výsostné území mytického Konga. 

Fotky: Joblo, Tyme Hunter

Kong: Ostrov lebek

10.03.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Kong: Skull Island: Trailer ve stylu Apocalypse Now | Fandíme filmu Kong: Skull Island: Trailer ve stylu Apocalypse Now | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest