(Ne)dokonalá partička: Zach Galifianakis vykrádá banku

(Ne)dokonalá partička: Zach Galifianakis vykrádá banku | Fandíme filmu
Zach Galifianakis, Owen Wilson a Kristen Wiig mají k vykrádání banky nulové předpoklady. Takže by s nimi mohla být docela psina. Koukněte na trailery.

Když se chystáte na loupež století, tak většinou stojíte o to, aby vám kryl záda skutečný profesionál. Co se stane, když se do akce, se kterou by měl problémy i Tom Cruise, pustí banda amatéru, se budete moci přesvědčit v nadcházející komedii s názvem (Ne)dokonalá partička (Masterminds).

David Ghantt (Zach Galifianakis) pracuje jako noční ostraha ve firmě specializující se na výrobu obrněných vozidel. Monotónnost pomalu ubíhajících dnů přerušuje pouze nevinné flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig). Šance vypadnout z nudného stereotypu a prožít dobrodružství, o kterém celý svůj život pouze snil, se mu naskytne, když je přizván k vysoce riskantnímu plánu na „loupež století“. Navzdory nejvyššímu stupni amatérismu a proti všem zákonům logiky, se týmu pod vedením Steva Chamberse (Owen Wilson), podaří přijít k více než 17 miliónům dolarů. Podobná částka dokáže rozkmotřit i nejlepší přátele. A co teprve provede se zloději s nulovým pocitem sounáležitosti? Zločinecká banda se rozhodne hodit veškerou vinu na Davida a ten je tak ponechán svému osudu s terčem na zádech, co by nejhledanější osoba v Americe. Zrazený a zoufalý prchá do Mexika, kde vymyslí geniální plán pomsty. Avšak vrátit se do země, která po něm usilovně pátrá a kde si na něj jeho bývalý kolegové najali nájemného vraha (Jason Sudeikis), nebude nic snadného.

Nejnovější trailery představují další z řady komedií, kterými Zach Galifianakis celosvětově proslul. Vtipně neschopný hrdina přešlapující z průseru do průseru. Ani tento film nevybočí ze zaběhnutých kolejí, což rozhodně není na škodu, pokud má vaše bránice pro podobný typ filmů slabost. A když k tomu přidáte sexy Kristen Wiig, Owena Wilsona v roli záporáka a nájemného vraha v podání Jasona Sudeikise, tak máte zaděláno na smrtící kombinaci humoru, absurdit a neuvěřitelných situací. Zatrhněte si v kalendáři 13.10., protože to je datum české i slovenské premiéry.

Zilionáři

30.09.2016 | USA, Portoriko
Akční, Komedie, Krimi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest