Strážci galaxie 2: Oficiální synopse

Strážci galaxie 2: Oficiální synopse | Fandíme filmu
A režisér James Gunn už zase laškuje s fanoušky.

Nejen DC Films vypouštějí novinky, ale ani Marvel nezahálel a zveřejnil oficiální synopsi ke Strážcům Galaxie 2:

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla (Chris Pratt). Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

Tolik oficiální znění. Mnoho toho neprozrazuje, například, že bychom se měli bát o osud celého vesmíru. Na druhou stranu staví do samého středu téma Star-Lordovy rodiny. V komiksech je toho o tom více než dost, tak uvidíme, co se převede na velké plátno. Příjemně také navnadí zmínka o nových hrdinech a brouka do hlavy vloží slova o starých nepřátelích. Bližší oznámení si určitě Marvel nechává na Comic-con, tak budeme sledovat, s čím se vytasí.

Z menších zpráv pak doplňujeme malou provokaci od režiséra Jamese Gunna, který na svém Instagramu postnul zajímavý obrázek. Jak vidíte dole, jde o vtipnou flinstoneovskou variaci. A pod to připsal: "Ani Thanos, ani Jabberjaw (ten žralok) nejsou ve Strážcích Galaxie 2, ale tohle je stejně furt pěkně sladký."

Opět brouk do hlavy, protože všichni víme, jak to dopadlo s Ronanem v posledních Strážcích. Na druhou stranu, Gunn ho jen může přecházet mlčením. Více ale překvapí chybějící Thanos, který se tedy, podle všeho, více předvede v jiných snímcích Marvelu.

Jak synopse působí na vás? Nějaké tipy, co by se za tím mohlo skrývat? Na titulce je scéna Grootovy poslední večeře, která byla vystřižena z prvního filmu. Na závěr přikládáme krátké video z placu s Chrisem Prattem:

Zdroje: Collider, James Gunn

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest