Jack Reacher: Nevracej se: Plnohodnotný trailer

Jack Reacher: Nevracej se: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
"Najdu vás a všechny vás zabiju". Liam Neeson za mlada? Tom Cruise, k vašim službám.

Před časem druhý Jack Reacher ukázal první teaser, který zbytečně rušil voiceover a prostřihy na vysvětlování v podání Cobie Smulders. Tentokrát tedy dostáváme víceméně tu samou upoutávku, akorát hezky ničím nerušenou, rozšířenou o několik dalších záběrů. Jak zatím Jack Reacher: Nevracej se působí? Jako solidní krimi thriller, který táhne z průměru hlavní hrdina. Jakmile dojde na akci, náznaky děje nebo se zaměříme na vizuální stránku, nepůsobí druhý Reacher nikterak výjimečně. Není to událost, jako když se Tom Cruise vytasí s trailerem na další Mission: Impossible.

Nicméně jakmile je na obrazovce hlavní hvězda, je okamžitě jasné, co přesně by nás na téhle sérii mělo zajímat. Suché hlášky, nesmlouvavost a fakt, že je Rechaer vždy o tři kroky napřed před svými oponenty. To je na něm atraktivní. Zvlášť když zvedne telefon, tak vlastně docela připomíná Liama Neesona v nejlepší formě. Ten taky nepřehazuje rozpočty vidlemi, ale co jeho filmy postrádají po stránce přepyšnosti, to jim vynahrazuje hrdinův naturel. A tady to zkrátka platí úplně stejně.

V Jack Reacher: Nevracej se si Tom Cruise znovu zahrál bývalého vojenského vyšetřovatele, který se jako duch objeví všude tam, kde je třeba odhalit nějaké bezpráví. Tentokrát bude pomáhat armádní majorce Susan Turner (Cobie Smulders), která je obviněná ze špionáže. Zároveň se musí vypořádat s vlastními hluboce zakořeněnými osobními problémy. Režíruje Edward Zwick, na scénáři spolupracovali Richard Wenk a Marshall Herskovitz. Románovou předlohu napsal Lee Child. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 20.10. 2016.

Jack Reacher: Nevracej se

21.10.2016 | USA, Čína
Akční, Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest