Top Gun 2: Pohnou se přípravy konečně vpřed?

Top Gun 2: Pohnou se přípravy konečně vpřed? | Fandíme filmu
Tom Cruise a Jerry Bruckheimer v soukromí hodili řeč o chystaném Top Gunu 2. A v pokračování můžeme  počítat ještě s jednou starou známou postavou.

Jednou za čas se dočkáme nějaké té aktualizace stavu příprav Top Gunu 2, ale kupředu se projekt pořádně nehýbe. Tom Cruise a producent Jerry Bruckheimer se o víkendu sešli v New Orleans a o projektu debatovali. Bohužel, kromě tweetnuté fotky obou přátel však nic přesnějšího veřejně neprozradili. Musíme doufat, že se pánové domluvili na nějakém bližším termínu, kdy se skutečně pustí do práce. To je k aktuálnímu stavu vše. Když se Cruise k filmu vyjadřoval naposledy, tak uvedl, že by se mezi stíhačky milerád vrátil, ale pouze pod podmínkou, že natáčení bude opět probíhat se skutečnými stíhacími letouny a nepřijdou ke slovu počítačové efekty. Herec zpětně vzpomíná, že ve smlouvě na první díl měl poznamenáno, že musel absolvovat tři lety v F-14. Takže se to prostě natočilo bez triků a výsledný dojem je dodnes věrohodný.

Pokud se Top Gun 2 dostane do fáze, že se sto procentně začne točit, tak kromě Mavericka by se měl vrátit na scénu také pilot Iceman, kterého hrál Val Kilmer. Ačkoliv Kilmer ještě neměl v ruce scénář, s nabídkou na návrat dlouze neotálel a rovnou řekl ano“. 

 

Zdroje: Jerry Bruckheimer Twitter, You Tube, Val Kilmer Facebook

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest