Kingsglaive: Další celovečerní film ze světa Final Fantasy

Kingsglaive: Další celovečerní film ze světa Final Fantasy | Fandíme filmu
Snímek Final Fantasy: Esence života se před lety holedbal, že nabídne fotorealistickou animaci. K té pořád ještě kus chybí, ale trailery vás přesvědčí, že se japonští animátoři posunuli o další pořádný kus cesty.

V září se chystá na Blu-Ray další akční sci-fi/fantasy podívaná ze série Final Fantasy. Tentokrát bude film provázaný s hrou Final Fantasy XV (každý číslovaný díl otevírá zcela nový svět) a ponese název Kingsglaive: Final Fantasy XV. Přinášíme souhrn upoutávek které už jsou k vidění, přičemž nejvíc asi zaujme nejnovější trailer, který je opatřen anglickým dabingem.

Anglického znění se ujmou Sean Bean (Hra o trůny), Lena Heady (Hra o trůny) a Aaron Paul (Breaking Bad). Režíruje Takeshi Nozue (Final Fantasy VII: Advent Children). Film vyjde jako součást deluxe setu s videohrou i jako samostatný film. U nás zatím není zřejmé, zda bude film k sehnání mimo Amazon. Datum uvedení má pouze hra, a to 30.9..

S novým trailerem přidáváme i sneak peak s behind the scenes videem, kde je vidět, jak snímek natáčeli. Hrdinové nejsou jen generované postavy, ale byla tu použita motion capture technika. Co se týče animace, tak ta se výrazně posunula. Není dokonalá, například při pohledu na rty postavy. Ovšem oči, oblečení a další prvky se realitě silně blíží. V tomto příběhu se navíc míchají prvky středověku, fantasy i sci-fi a to nabízí celkem neokoukaný svět. Jediné, co u nového traileru výrazně vadí je zvuková stopa, která místy nesedí. Rytíři, obludy a další scény ale slibují epický zážitek.

Chystáte se někdo zhlédnout tento snímek? Máte rádi tento styl kinematografie nebo sérii Final Fantasy?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest