V zajetí démonů 2 chce redefinovat horor

V zajetí démonů 2 chce redefinovat horor | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Druhý Conjuring chce být víc než jen nějaká pokleslá zábava. A projděte se strašidelným domem.

Očekávaný horor V zajetí démonů 2 (Conjuring 2) se blíží do našich kin a může se pochlubit několika novými krátkými filmy o filmu. Nejzajímavější je asi hned ten první, ve kterém režisér James Wan mluví o tom, že by druhým Conjuringem rád ukázal, že horor nemusí být jen pokleslý žánr, ale že jej jde brát také vážně, jako plnohodnotné dílo. Odkazuje přitom na Friedkinova Vymítače ďábla, který za nějaké spotřební zboží v žádném případě považovaný není. Už u prvního Zajetí platilo, že film hodně stavěl na postavách, pečlivém vyprávění a opravdové řemeslné zručnosti, takže pokud se druhý film udrží minimálně na stejné úrovni, máme se na co těšit. Další featurette se soustředí na autenticitu celého případu a poslední je virtuální prohlídkou strašidelného domu.

Příběh je inspirovaný skutečným případem takzvaného enfieldského poltergeista z roku 1977. Tehdy v Enfieldu žila v předměstském bytě matka se čtyřmi dětmi. Podle jejího svědectví se po domácnosti samovolně pohybovaly kusy nábytku, byly slyšet zvuky a klepání na stěnách. Později se začaly v bytě vznášet předměty a nakonec i děti. Česká i slovenská premiéra jsou naplánována na 9.6. 2016.

V zajetí démonů 2

10.06.2016 | USA, Kanada
Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 3

V zajetí démonů 2 chce redefinovat horor | Fandíme filmu V zajetí démonů 2 chce redefinovat horor | Fandíme filmu V zajetí démonů 2 chce redefinovat horor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest