Alita: Battle Angel: Datum premiéry a hlavní hrdinka

Alita: Battle Angel: Datum premiéry a hlavní hrdinka | Fandíme filmu
Která herečka si zahraje robotickou zabijačku v chystané sci-fi producenta Jamese Camerona a režiséra Roberta Rodrigueze?

Vysněný projekt Jamese Camerona, kterého se režisér nakonec vzdal ve prospěch dalších čtyř Avatarů, se dočkal data premiéry. Robert Rodriguez adaptaci populární mangy uvede do kin 20.7. 2018, tedy půl roku před tím, než uvidíme nejbližší pokračování Avatara. Už zřejmě víme také to, kdo si zahraje hlavní hrdinku – mladou kybernetickou dívku, která hledá sebe sama a přitom jako lovec odměn likviduje nebezpečné kriminálníky. Před časem jsme se dozvěděli, že hlavními kandidátkami jsou Bella Thorne, Maika Monroe, Zendaya a Rosa Salazar. Server Collider.com teď tvrdí, že roli nakonec dostala Rosa Salazar. Tu můžete znát především z Labyrintu: Zkoušky ohněm, ze seriálů Parenthood nebo American Horror Story, popřípadě ze skečové show CollegeHumor Originals.

Alita Battle Angel vychází ze stejnojmenné mangy a animovaného seriálu. Odehrává se v postapokalyptickém 26. století, ve kterém kybernetický doktor objeví na skládce poničeného ženského kyborga. Opravená dívka si nepamatuje vůbec nic, kromě výcviku smrtícího bojového umění. Stává se lovkyní odměn a likviduje nebezpečné kriminálníky. V rámci akčního příběhu bude mladá žena objevovat sebe sama a možná i najde lásku.

Režíruje Robert Rodriguez, scénář napsali James Cameron a Laeta Kalogridis.

Zdroje: Collider, Deadline

Alita: Bojový anděl

14.02.2019 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest