Želvy Ninja 2: Finální trailer dorazil

Želvy Ninja 2: Finální trailer dorazil | Fandíme filmu
Krangovi chybí knírek, Trhačovi nechybí chuť vyrábět další mutanty.

Želvy Ninja 2 zveřejnily svůj finální trailer a pořád nejde jinak, než opakovat dokola tu samou písničku: Dvojka v upoutávkách vypadá zkrátka a dobře lépe, než její předchůdce. Už úvodní akce ve vzduchu je krásně přehledná (což by taky měla být, když je celá digitální) a působí značně prostorovým dojmem. Na velkém plátně by prolétávání želváků vzduchem mohlo mít pořádnou šťávu.

Upoutávka nenaznačuje, že bychom tentokrát měli trávit velkou část filmu s April O’Neil (Megan Fox) – želváci jsou naprostou většinu času v popředí. Působí jako stmelená parta bodrých brachů a kolem nich je neustále něco v pohybu. Ať už jsou to vyloženě akční momenty nebo alespoň různé vizuální blbůstky, na plátno se neustále něco dere. A nevypadá to, že by se nás trikaři akorát snažili ubít množstvím libovolných efektů až do úplného zemdlení, ale že je za jednotlivými situacemi také nějaký hravý nápad. Co říkáte? Jak nejnovější upoutávka působí na vás?

Leonardo (Pete Ploszek pohyby, Johnny Knoxville hlas), Raphael (Alan Ritchson), Michalengelo (Noel Fischer), a Donatello (Jeremy Howard) čelí novým hrozbám: Mechanickým mimozemšťanům, šílenému vědci jménem doktor Baxter Stockman (Tyler Perry), Bebopovi (Gary Anthony Williams) a Rocksteadymu (Stephen „Sheamus“ Farrelly). Také se znovu utkají se svým největším nepřítelem, Trhačem (Brian Tee), a jeho klanem Foot. Želvám přispěchají na pomoc Vern (Will Arnett), April (Megan Fox) a Casey Jones (Stephen Amell). Dále hrají Brittany Ishibashi, William Fichtner, Tony Shalhoub a Danny Woodburn. Režíroval Dave Green, scénář napsali Josh Appelbaum a André Nemec, produkoval Michael Bay. Datum české premiéry je stanoveno na 2.6. 2016.

Želvy Ninja 2

03.06.2016 | USA, Hong Kong, Čína
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest