The Tomb: Stalloneho doplní Schwarzenegger

The Tomb: Stalloneho doplní Schwarzenegger | Fandíme filmu
Sylvester Stallone měl ve filmu Arnolda Schwarzeneggera nahradit. Nakonec do toho jdou nestárnoucí akční hvězdy společně.

Hlavní roli měl ve vězeňském thrilleru The Tomb původně hrát Bruce Willis, následně Arnold Schwarzenegger a nakonec se výběr ustálil na Sylvestru Stalloneovi. Teď je ale vše jinak, Arnie v tom Slye nenechá a odehrají film hezky spolu. Stallone hraje Raye Breslina, architekta vězeňských zařízení, který je neprávem obviněn ze zločinu, a pokud má očistit své jméno, musí se z jedné z věznic, které sám navrhoval, pokusit utéct. Schwarzenegger si střihne jeho spoluvězně, jménem Church, což má být komplexní, rozporuplná postava. „Ve věznici bojuje za to, aby v trestancích zůstalo alespoň trochu lidskosti, když v nejslabší chvilce svého života společně bojují o holé přežití“ - Hlásá oficiální synopse.

Dlouho nebylo jasné ani to, kdo film natočí, ale nakonec snímek našel svého režiséra v Mikaelu Håfströmovi, který se nejvíc proslavil asi kingovským hororem Pokoj 1408, popřípadě loňským Řádem, s Anthonym Hopkinsem. Håfström je poměrně zručný filmař, který dokáže budovat zajímavou atmosféru, ale v minulosti mu vždycky házeli klacky pod nohy scénáristé. Je tedy poměrně pozitivní, že si podle serveru Deadline režisér sednul s autorem scénáře, Milesem Chapmanem, a filmu spolu dál pracují. Obzvláště proto, že po Chapmanovi film v jednu chvíli přepsal Jason Keller, který má momentálně za sebou ostudu jménem Kazatel Kalašnikov a v nejbližší době od něj uvidíme Zrcadlo, zrcadlo, které také nepůsobí dvakrát sofistikovaně. Na druhou stranu, možná bychom vůbec neměli řešit scénáristy a režiséry a raději se ptát, zda na to Arnie se Slyem ještě mají. Schwarzenegger na svém twitteru nedávno zveřejnil společnou fotku, na které pánové působí lehce unaveně ;-).

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest