Podfukáři 2: Nový trailer a klip

Podfukáři 2: Nový trailer a klip | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Morgan Freeman vyhrožuje čtyřem vyvedeným kouzelníkům.

Nejnovější upoutávka na Now You See Me 2 je tady, a i když je kratší než ty předchozí, docela v kostce se jí daří nastínit filmovou zápletku. Čtyři jezdci jsou zpátky a byli zatažení do špinavé hry, která se jim vůbec nezamlouvá. Z potíží se chtějí nejen vysekat, ale s chutí by se také pomstili. V druhém videu v playlistu si Morgan Freeman postěžuje, jak ho Jezdci posledně nepěkně vypekli a třetí video je krátký TV spot.

Čtyři Jezdci Apokalypsy (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vrací v druhém dech vyrážejícím dobrodružství. Posouvají laťku jevištní iluze do nových výšin a vezmou nás na cestu kolem světa. Rok po tom, co přechytračili FBI a získali si přízeň diváků se svými robinhoodovskými triky, se iluzionisté zničehonic vrací s novou show, jejíž prostřednictvím by chtěli odhalit neetické praktiky technologického magnáta. Za jejich zmizením nestojí nikdo jiný, než Walter Marbry (Daniel Radcliffe), zázračné dítě světa technologií, který Jezdce dotlačí k jejich dosud vůbec nejšílenějšímu kousku. Jejich jedinou šancí, jak očisti svá jména a odhalit manipulátora v pozadí, je předvedení ještě jednoho nevídaného čísla.

Dále hrají  Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Jay Chou a Michael Caine, režíroval Jon Chu, podle scénáře Eda Solomona a Petea Chiarelliho. Datum české premiéry je stanoveno na 9. června 2016, datum slovenské premiéry na 16.6. 2016.

Podfukáři 2

31.05.2013 | USA, Francie
Akční, Komedie, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest