After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem

After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sci-fi s Willíkem a v režii M. Night Shyamalana možná změnilo jméno, ovšem startu natáčení to nezabránilo.

U některých projektů si jednoduše přejeme, aby nikdy nevznikly. Velmi dobrým příkladem je bezesporu i každý další film M. Night Shyamalana, tvůrce, který kdysi točil brilantní snímky jako Vyvolený, jeho filmografie však postupně nabrala sestupnou tendenci, tudíž minimálně poslední dva filmy se dají jednoduše charakterizovat jak do nebe volající sračky. Proto nás vůbec netěší, když mu nějaké studio přiklepne další projekt, který dost možná pošle do pekel, o to víc bolí, když je do takového snímku obsazen Will Smith v hlavní roli. O sci-fi 1000 A. E. jsme se stihli rozepsat hned dvakrát, proto nemá cenu příliš rozebírat samotný příběh. Mnohem důležitější je v současnosti totiž fakt, že projekt již nese nové jméno - After Earth. A už se také vesele natáčí, je tedy téměř jisté, že snímek opravdu vznikne. Což pro člověka, který by nejraději viděl Willíka resuscitovat svou kariéru ve třetích Bad Boys (a místo toho bude muset snést, že Shyamalan Smithovi jeho renomé spíš zničí), není úplně příjemné zjištění.

Jak jsme totiž již dříve informovali, začátek natáčení After Earth byl naplánován na únor tohoto roku. A jak se řeklo, tak se nakonec stalo. My tak máme nyní díky Smithovu Facebooku a Shyamalanovu účtu na WhoSay k dispozici první fotky z placu. Produkce momentálně probíhá na exotické Kostarice, která by jako hlavní měla plnit roli okolního světa ve čtvrtém tisíciletí. Z celé lokace je asi nejvíc cool působivý bazén a samozřejmě Will Smith, který i trošku zapózoval. Nicméně u fotky, kde má založené ruce, se bohužel nemůžu ubránit dojmu, že ani taková komerční hvězda jako on stárnutí zřejmě nezastaví. Ve 43 letech má na takové šediny plné právo, my však hlavně doufáme, že nakonec z After Earth nezešedivíme my. Pokud se stane zázrak a Shyamalan natočí alespoň průměrný film, budeme hodně rádi (a já se mu navíc s radostí veřejně omluvím za tento článek plný nenávisti). Nicméně jeho poslední snímky naznačují, že se stále pohybujeme v oblasti velké teorie. Premiéra nás čeká příští léto.

Galerie: 6

After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem | Fandíme filmu After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem | Fandíme filmu After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem | Fandíme filmu After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem | Fandíme filmu After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem | Fandíme filmu After Earth: První fotky z natáčení novinky s Willem Smithem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest