Špionáž: Thorův brácha krade "iPhony"

Špionáž: Thorův brácha krade "iPhony" | Fandíme filmu
Skvěle obsazený thriller se podle všeho až tak nepovedl, a tak k nám Gary Oldman, Harrison Ford či Liam Hemswroth dorazili až se zpožděním na DVD.

Thriller s Liamem Hemsworthem, Garym Oldmanem a Harrisonem Fordem? Může snad tohle dopadnout špatně? Podle všeho to možné je. Mluvíme totiž o filmu s názvem Paranoia (do češtiny z nám neznámých důvodů přeloženého jako Špionáž) režiséra Roberta Luketice. Ten sice není úplným nováčkem, několik filmů za sebou má, nicméně tím nejznámějším je patrně Pravá blondýnka s Reese Witherspoon v hlavní roli.

Hlavním hrdinou Paranoie je Adam Cassidy, vynikající vývojář, pracující pro společnost Nicholase Wyatta. Když jednoho dne použije bez povolení firemní kreditku, a utratí z ní čtyřicet tisíc dolarů za soukromý večírek, šéf ho nevyhodí, ale přinutí ho špehovat firmu Augustina Goddarda, jeho největšího konkurenta, se kterým má z minulosti nevyřízené účty. Adam má ukrást prototyp nového telefonu, který by Wyattově společnosti mohl přinést obrovské zisky. Nevědomky se však dostává do hry, která se mu co nevidět vymkne z rukou.

Hlavní roli ztvárnil Liam Hemsworth, Nicholase Wyatta si zahrál Gary Oldman, jeho starého rivala zase Harrison Ford. Ve vedlejších rolích se objevili Josh Holloway (seriál Lost), Richard Dreyfuss (Čelisti, Piraňa 3D), nebo Amber Heard (Zombieland, Dánská dívka). Scénář k Paranoie napsali Barry Levy (Úhel pohledu) a Jason Dean Hall (Americký sniper) na motivy knihy Josepha Findera.

Film měl ve Spojených státech premiéru již v srpnu 2013, nijak oslnivé hodnocení však nezískal. K nám se dostává teprve nyní, s téměř tříletým zpožděním, a vychází rovnou na DVD. Zda má cenu do tohoto DVD jít, posuďte z traileru.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest