Filmové premiéry od 28.4.: Boj od scenáristy Honu

Filmové premiéry od 28.4.: Boj od scenáristy Honu | Fandíme filmu
Týden plný českých filmů a evropského artu.

Na tenhle týden jsme pro vás měli připravený speciál o Captain America: Občanská válka, dokonce jsme se měli nad mikrofonem sejít ve více redaktorech, aby to bylo rozmanitější. Bohužel, distributor projekci filmu odložil, a tak nám k rozebrání zůstala šestka nepříliš atraktivních premiér, které nikdo z redakce neviděl. Podruhé v krátké době jsme tedy bez videa, nicméně, co můžete tenhle týden v kinech vidět nového?

Do distribuce jdou hned tři české filmy. Jak se zbavit nevěsty je klasická mainstreamová komedie od Tomáše Svobody, který před dvěma lety nabídl průměrně přijatého Hodinového manžela. Z traileru to vypadá, že můžeme čekat něco obdobného. O něco zajímavěji působí dospívací drama o mladé parkouristce, nazvané Ani ve snu!. Režisér Petr Oukropec dříve produkoval filmy Saši Gedeona či Bohdana Slámy, tak snad od nich něco pochytil. Třetí do počtu je „sandálový velkofilm s minimálním rozpočtem“ Menandros & Thaïs. K tomu snad ani nejde nic říct, to musíte vidět na vlastní oči, takže koukněte na trailer.

Potom tu máme fantaskní romanci Ptáci a lidé, ve které americký inženýr a pařížská pokojská hledají v Paříži sami sebe, a rodinné dobrodružství Bella a Sebastian 2. Zdaleka nejlépe z celého týdne však vypadá dánské válečné drama Boj, které natočil Tobias Lindholm, režisér Únosu (variace na stejné téma, jako Kapitán Phillips) a scenárista Honu, skvělého dramatu, ve kterém je Mads Mikkelsen obviněn ze zneužívání.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest