Dredd: Karl Urban chce na Netflix

Dredd: Karl Urban chce na Netflix | Fandíme filmu
Pomohla by soudci Dreddovi resuscitace na VOD, vedle ostatní drsných superhrdinů, kteří jsou tam jako doma?

Dredd se podle většiny recenzentů povedl, avšak načasováním těsně propásl dobu, kdy se akční a komiksové filmy pro dospělé zase začínají dostávat do kurzu. Loni v kinech bodoval Šílený Max: Zběsilá cesta, letos Deadpool. Čeká nás necenzurovaný Wolverine 3 a eRkového vydání na Blu-ray se dočká i Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. A drsným hrdinům se daří i v seriálech, jen vzpomeňte, co všechno si zažil Daredevil před pár týdny s Punisherem.

A právě touhle cestou by se podle Karla Urbana (Dreddův představitel) dalo vydat. Na svém Twitteru volá po tom, aby se Dredda ujal Netflix nebo Amazon. Urban by rád natáčel filmového Dredda 2, osobně si ale dokážu soudce v helmě představit i jako seriál. Co vy na to? Chtěli byste se Dreddem potkat na malé obrazovce? Jestli se dalšího Dredda nemůžete dočkat, dejte si alespoň animák Dredd Superfriend na konci článku.

Urban a scenárista Alex Garland v minulosti hovořili o tom, že pokračování Dredda by se inspirovalo komiksovým příběhem zvaným Origins, ve kterém soudce Dredd putuje pouští vně Mega-City One a hledá soudce Farga - zakladatele soudcovského systému a muže, ze kterého byl naklonován. Populární komiks se do velké míry soustředil na flasbacky, které osvětlovaly počátky soudců, nicméně si lze představit, že by se filmaři pokusili tuhle linii osekat na minimum a nechali Urbana plahočit pouští.

Zdroj: Karl Urban

Dredd

21.09.2012 | USA, Velká Británie, Indie, Jihoafrická republika
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest