Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy

Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seznamte se s populárním herním hostincem Lion’s Pride, ochutnejte nadšení filmařů pro věc, koukněte na nejnovější video, plakát a fotky.

Warcraft: První střet v upoutávkách vypadá jako videohra, což řada z nás může vnímat jako negativum. Do značné části se ale jedná o tvůrčí záměr, protože "videoherně" vypadají i pasáže, které jsou celé natočené prakticky bez jediného triku. Režisér filmu Duncan Jones a představitel orka Orgrima Robert Kazinski společně o víkendu vystoupili na videoherní výstavě PAX, pohovořili o chystaném filmu a zveřejnili nové materiály. Oba dva hosté mluvili o tom, jak bylo masivní trikové sekvence třeba vyvážit neméně masivními kulisami a společně s jejich vystoupením na PAX vyšel featurette, ve kterém nás Kazinski provádí rozsáhlým setem hostince Lion’s Pride (Lví pýcha). Kazinski se zároveň už poněkolikáté rozpovídal o tom, jak velkým je fanouškem hry, a jak si hráči ve filmu najdou spoustu detailů, které znají ze hry World of Warcraft.

V některých detailech se bude filmový svět od toho herního lišit, ale pořád by hollywoodské zpracování mělo být především velikou oslavou her. Zároveň ale nemá nijak odradit diváky, kteří jsou Warcraftem dosud nepolíbení. Naopak by je film měl v ideálním případě nalákat, aby si také zkusili zahrát. Krom videa Jones zveřejnil také několik dalších zákulisních fotek, které najdete společně s novým plakátem dole v galerii. Plakát zobrazuje Draku (Anna Galvin), ženu orčího vůdce Durotana, která se při ochraně jejich dětí nezastaví před ničím. Úplně na konci článku si můžete přehrát zhruba hodinový záznam z PAX a na vlastní kůži tak zažít nadšení, se kterým filmaři k celému projektu přistupují.

Warcraft je adaptací populární fantasy videohry, ve které se do fiktivního světa Azerothu začnou skrze magický portál valit zástupy orků (tzv. Horda) a rozpoutají masivní válku proti domorodému obyvatelstvu (lidé a jejich spojenci - tzv. Aliance). Film by se měl zabývat prvním střetem obou znesvářených stran. Režíruje Duncan Jones, hrají Ben Foster, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell nebo Clancy Brown. Datum premiéry je stanoveno na 10.6. 2016.


Zdroje: Oficiální Facebook, Duncan Jones I, II, III, IV

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu Warcraft: Nejen triky, ale i obří praktické kulisy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest