Warcraft: Kouzelník Khadgar v novém traileru

Warcraft: Kouzelník Khadgar v novém traileru | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Přikládáme také několik Khadgarových fotek, abyste si postavu Bena Schnetzera lépe prohlédli.

V novém TV spotu je Warcraft: První střet vykreslovaný jako rytmická cool akce plná prvoplánových hlášek a siláckých momentů. Příliš nevěřím tomu, že upoutávka vykresluje film v pravdivém světle a ani si nemyslím, že by fanoušci Warcraftu a fantasy eposů o takovýhle film stáli. Na druhou stranu, pokud se v marketingovém oddělení studia Legendary domnívají, že takhle prodají První střet i běžným divákům, tak asi proč ne, když příznivci fantasy a Warcraftu do kina přijdou tak či tak. Pokud mne paměť neklame, tak v upoutávce vůbec poprvé promlouvá Ben Schnetzer, který si zahrál kouzelníka Khadgara. O tom oficiální materiály říkaly zatím jen tolik, že je to „mladý mág, hledající pravdu“. Dole v galerii si Khadgara můžete prohlédnout na několika fotkách.

Warcraft je adaptací populární fantasy videohry, ve které se do fiktivního světa Azerothu začnou skrze magický portál valit zástupy orků (tzv. Horda) a rozpoutají masivní válku proti domorodému obyvatelstvu (lidé a jejich spojenci - tzv. Aliance). Film by se měl zabývat prvním střetem obou znesvářených stran. Režíruje Duncan Jones, hrají Ben Foster, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell nebo Clancy Brown. Datum premiéry je stanoveno na 10.6. 2016.

Zdroj fotek: Ben Schnetzer I, II

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Warcraft: Kouzelník Khadgar v novém traileru | Fandíme filmu Warcraft: Kouzelník Khadgar v novém traileru | Fandíme filmu Warcraft: Kouzelník Khadgar v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest