Super Bowl 2012: Ostatní filmy

Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Letošní Super Bowl nežil jenom Avengery nebo Bitevní lodí. Představujeme vám animovaného Loraxe a válečný Act of Valor

Během včerejšího dne jsme vám ze Super Bowl spotů přinesli to nejzajímavější (kompletní seznam odkazů najdete na konci článku, kam jsme přihodili také pár nových fotek Johna Cartera) – Avengers, Johna Cartera atd. Trochu nás zarmoutilo, že jsme nakonec nedostali žádný spot k Expendables 2 nebo novému Bourneovi, ale to ještě neznamená, že spolu s Bitevní lodí výčet spotů skončil. Vedle těch největších pecek jsme měli možnost vidět také nové upoutávky na Act of Valor a Loraxe, které vám při té příležitosti konečně pořádně představíme:

 

Lorax

Lorax je nový animák od Illumination Enterteinment, společnosti, která má na kontě zatím jen parádního Já, padoucha (právě se chystá druhý díl). Příběh filmu vypráví o městečku, které je celé umělé a neroste v něm vůbec nic živého. Mladý hrdina Ted se snaží udělat dojem na nevyléčitelnou dívku Audrey, která by chtěla vidět opravdový strom, a tak se vydá za zdi města, aby vyhledal moudrého Jednoráze. Ten mu vypráví příběh o tom, jak ve svém mladickém nerozumu všechny stromy vykácel a vyhnal ochránce přírody Loraxe. Pokud se Ted z příběhu o Loraxovi dokáže poučit, mohl by získat poslední semínko stromu na světě. To se ale vůbec nelíbí zlotřilému starostovi O'Haremu, který chce umělý stůj co stůj zachovat takový, jaký je. V originále titulní role namluvili Zac Efron, Danny DeVito, Taylor Swift a Ed Helms, ale je dost nepravděpodobné, že by v našich kinech šel Lorax bez českého dabingu. Premiéra je naplánovaná na 15. března, následuje Super Bowl spot a tři trailery.

 

Lorax: Super Bowl spot

 

Lorax: Trailer 1

 

Lorax: Trailer 2

 

The Lorax: Trailer 3

 

 

 Act of Valor

Jednotlivé upoutávky působí poměrně melodramaticky a předpokládá se, že Act of Valor bude hodně hrát na americkou vlasteneckou strunu, ale i tak jde o velmi unikátní projekt, který by neměl ujít vaší pozornosti. Filmaři totiž úzce spolupracovali s americkým námořnictvem, a tak se ve filmu objevují skutečné vybavení i taktika Navy SEALs, kteří si navíc ve filmu také zahráli většinu z hlavních rolí! Můžeme se tedy těšit na velmi realistické zobrazení bojových misí, které bude navíc okořeněné videoherním stylem natáčení, kdy filmaři řadu přestřelek zaznamenali z pohledu první osoby. Režie se ujali Mike McCoy a Scott Waughn, kteří by 1. dubna měli začít natáčet Black Sands s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Scénář filmu napsal Kurt Johnstad, který je zodpovědný 300: Bitvu u Thermopyl i její chystané pokračování.

 

Act of Valor: Super Bowl spot

 

Act of Valor: Trailer 1

 

Act of Valor: Trailer 2

 

Act of Valor: Trailer 3

 

Super Bowl 2012, shrnutí:

 

Galerie: 7

Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu Super Bowl 2012: Ostatní filmy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest