Želvy Ninja 2: Trhač, Tříska, Technodrome, Trailer

Želvy Ninja 2: Trhač, Tříska, Technodrome, Trailer | Fandíme filmu
Teenage Mutant Ninja Turtles na nás hrnou neskutečné množství barviček, pohybů a zvuků, ale také ždibec bratrské chemie a želví zábavy, kterou pamatujeme z dětství.

Jak napovídá už titulku, nový trailer na Želvy Ninja 2 je opravdu nacpaný. Ale překvapivě je v něm kromě hromady atrakcí také prostor pro postavy. Želváci budou zápolit s tím, že být mutantem ve městě plném lidí není legrace a dostaví se i obligátní vnitřní rozpory. To není moc, ale oproti vyprázdněné jedničce by to mohl být krok prázdným směrem. Pořád je tu až příliš cinkrlátek, pořád se zdá, jako by film točilo dítě předávkované redbullem a pořád jsou tu podivné momenty pro "dospělé" jako převlékání Megan Fox. Zároveň se ale zdá, že by se zelenou partou protentokrát mohla být legrace, tak budeme zvědaví, jak moc trailery klamou tělem.

Leonardo (Pete Ploszek pohyby, Johnny Knoxville hlas), Raphael (Alan Ritchson), Michalengelo (Noel Fischer), a Donatello (Jeremy Howard) čelí novým hrozbám: Mechanickým mimozemšťanům, šílenému vědci jménem doktor Baxter Stockman (Tyler Perry), Bebopovi (Gary Anthony Williams) a Rocksteadymu (Stephen „Sheamus“ Farrelly). Také se znovu utkají se svým největším nepřítelem, Trhačem (Brian Tee), a jeho klanem Foot. Želvám přispěchají na pomoc Vern (Will Arnett), April (Megan Fox) a Casey Jones (Stephen Amell). Dále hrají Brittany Ishibashi, William Fichtner, Tony Shalhoub a Danny Woodburn. Režíroval Dave Green, scénář napsali Josh Appelbaum a André Nemec, produkoval Michael Bay. Datum české premiéry je stanoveno na 2.6. 2016.

Želvy Ninja 2

03.06.2016 | USA, Hong Kong, Čína
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest