Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang

Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Herci a producent pokorně přiznávají, že na prvním filmu bylo co zlepšovat a dušují se, že dvojka bude vydařenější.

V rozhovoru to prozradil samotný producent Michael Bay – v Želvách Ninja 2 uvidíme Kranga, slavného želváckého záporáka. Krang obvykle vypadá jako obživlý mozek, který se často vozí v břiše velkého robota. A zdá se, že ve filmu tomu bude nejinak. Dole v galerii si dokonce na fotce jedné z filmových hraček můžete prohlédnout, jak zhruba by na plátně mohl vypadat. A hračky zdánlivě potvrzují, že ve filmu uvidíme i Technodrome – Krangovu obrněnou, pohyblivou pevnost.

Rozhovor ukazuje, že Bay má nad filmem hodně velkou kontrolu. Zatímco mluví s reportérem, stíhá přitom vést videokonferenci s trikaři ze společnosti ILM a rozhodovat o tom, jak se změní vizuální podoba jednotlivých digitálních postav. Záleží tedy vůbec na tom, kdo Želvy Ninja točí? Kupodivu záleží. 

Když reportéři navštívili natáčení TMNT: Out of the Shadows, představitelé želváků i producent Andrew Form až překvapivě negativně mluvili o režisérovi prvního filmu Jonathanu Liebesmanovi. Režisér prý nebyl schopný určit, v jakém tónu se vlastně film má nést, nebyl zrovna velký fanda předlohy a příliš se jí nechtěl držet a na place se nechoval zrovna přívětivě. Aby ale byli spravedliví, připouštějí následně Liebesmanovi kritici, že to režisér prvního filmu neměl vůbec jednoduché. Scénář se neustále měnil, studio do natáčení neustále zasahovalo, technologie se vyvíjela za pochodu a díky menšímu rozpočtu nebylo možné připravit tolik triků (tolik scén s želvami), kolik by bylo potřeba. Když se to trochu přežene, byly natočeny prakticky tři různé verze filmu, ze kterých se nakonec ve střižně něco splácalo. Představitelé želváků teprve v kině zjistili, že natočili rodinný film.

Při natáčení druhého dílu se prý filmaři poučili ze svých chyb i z kritiky fanoušků. Nový režisér, Dave Green, je velkým fandou komiksů a animovaných seriálů a chce se předloh věrně držet. Technologická stránka procesu už je vyřešená, takže se filmaři mohou soustředit čistě na vyprávění příběhu. Dvojka má zřejmě vyšší rozpočet, a tak se želváci nebudou tak často topit ve stínech. Uvidíme je více v plném denním světle a jejich obličeje budou mít podstatně propracovanější mimiku. Želvy budou skutečnými hrdiny celého filmu. Jestli jsme s nimi v jedničce strávili třetinu času, tentokrát to budou dvě třetiny. Velký důraz bude kladený na jejich vzájemné vztahy, na jejich bratrství. V prvním filmu je docela chválena scéna ve výtahu, kdy želvy jen tak blbnou a právě z téhle sounáležitosti chce dvojka vycházet. Tentokrát by také nemělo být pochyb, že sledujeme film určený mládeži. A máme se těšit na mnohem lepší akci, kterou zajišťuje stejný tým, který ji dělá pro sérii Rychle a zběsile.

Uvidíme, jestli to nakonec nebudou všechno jen sliby-chyby a na závěr přikládáme ještě jedno video z natáčení:

Leonardo (Pete Ploszek pohyby, Johnny Knoxville hlas), Raphael (Alan Ritchson), Michalengelo (Noel Fischer), a Donatello (Jeremy Howard) čelí novým hrozbám: Mechanickým mimozemšťanům, šílenému vědci jménem doktor Baxter Stockman (Tyler Perry), Bebopovi (Gary Anthony Williams) a Rocksteadymu (Stephen „Sheamus“ Farrelly). Také se znovu utkají se svým největším nepřítelem, Trhačem (Brian Tee), a jeho klanem Foot. Želvám přispěchají na pomoc Vern (Will Arnett), April (Megan Fox) a Casey Jones (Stephen Amell). Dále hrají Brittany Ishibashi, William Fichtner, Tony Shalhoub a Danny Woodburn. Režíroval Dave Green, scénář napsali Josh Appelbaum a André Nemec, produkoval Michael Bay. Datum české premiéry je stanoveno na 2.6. 2016.

Zdroje: Rolling Stone, CBR

Želvy Ninja 2

03.06.2016 | USA, Hong Kong, Čína
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu Želvy Ninja 2: Potvrzeno - ve filmu bude Krang | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest