Riddick: Oficiální synopse a nové fotky

Riddick: Oficiální synopse a nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Kdo všechno půjde Vinu Dieslovi po krku? Oficiální nástřel děje a kompletní obsazení.

V době sociálních sítí působí tisková prohlášení lehce obstarožně - Že se Riddick konečně začal natáčet, už dávno víme díky Facebooku a Twitteru. Tvůrci se o své fanoušky přeci jen starají lépe a raději, než všechna studia dohromady. Na druhou stranu se musí nechat, že tisková zpráva k Riddickovi potvrdila celou řadu spekulací a objasnila pár nejasností. Za prvé, film se opravdu bude jmenovat čistě Riddick, zapomeňte na jakékoliv číslovky, přídomky či podtituly. Za druhé, obsazení definitivně vypadá takhle: Vin Diesel hraje Riddicka, Karl Urban se vrací jako Vaako. Dále se ve filmu objeví Jordi Molla, jako Santana, arogantní kapitán žoldácké lodi, Matt Nable jako Boss Johns, „muž, který hledá odpovědi“, Katee Sackhoff jako Nordická žoldnéřka Dahl a Bokeem Woodbine jako lovec odměn Moss. Ve vedlejších rolích se objeví wrestler Dave Bautista, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk a zpěvačka Keri Hilson.

Zápletka filmu je v oficiálním prohlášení také o něco jasnější, než byla doposud a působí jako nebezpečná hra kočky s myší a adrenalinový závod s časem: Riddick je ponechán svému osudu na opuštěné, sluncem sežehnuté planetě. Brzy ale jeho cestu překříží skupinka mimozemských predátorů, nebezpečnější než všichni lidé, se kterými se dosud utkal, a začíná boj o přežití. Riddickovou jedinou šancí je vyslání nouzového signálu, který na jeho stopu přivede lovce odměn.

Na planetě přistanou dvě lodi. Ta první je plná násilných a smrtících žoldáků, zatímco druhé velí někdo, kdo má s Riddickem nevyřízené účty. Čas běží, blíží se bouře, kterou by žádná lidská bytost nedokázala přežít a Riddickovi pronásledovatelé planetu odmítají opustit bez jeho hlavy. Nevím jak vám, ale mě to zní jako velice rozumný podklad pro sci-fi řezničinu zhruba na úrovni Černočerné tmy. V galerii na vás čekají dvě nové fotky z natáčení, které Vin Diesel zveřejnil na svém Facebooku.

Galerie: 2

Riddick: Oficiální synopse a nové fotky | Fandíme filmu Riddick: Oficiální synopse a nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest