Suicide Squad má podstoupit rozsáhlé přetáčky, přidat humor

Suicide Squad má podstoupit rozsáhlé přetáčky, přidat humor | Fandíme filmu
Batman v Superman málo bavil, větší lehkost slibují Justice League i Aquaman. Můžeme ji čekat také od Sebevražedného oddílu?

Sebevražedný oddíl před časem uvedl vynikající trailer, který jasně ukazuje, že film o seriózních věcech zakaboněný být nemusí. Jde to i s nadsázkou a nadhledem. Server Birth Movies Death, který ve věci zákulisních hollywoodských informací patří k těm spolehlivějším, teď tvrdí, že je trailer značně zavádějící.

Prakticky všechny vtipy filmu jsou údajně v dané upoutávce, takže to vypadá, že se Sebevražedný oddíl daleko víc podobá staršímu traileru, který se objevil online po loňském Comic-Conu. Trailer s písničkou od Queen měl nicméně tak vynikající odezvu, že si Warner údajně vyžádal přetáčky, které mají filmu dodat lehkost, na kterou publikum slyší. Přetáčky mají být rozsáhlé, v hodnotě několika desítek milionů dolarů a už jsou údajně v plném proudu.

Batman v Superman si odnesl z kin vesměs negativní recenze a jednou z častých výtek je, že film není zábavný. Tržby jsou zatím astronomické (během necelého týdne půl miliardy dolarů), nicméně je pravda, že americké publikum udělilo snímku v průzkumech CinemaScore známku průměrnou B. CinemaScore je průzkum veřejného mínění, ve kterém náhodně vybraný vzorek diváků při odchodu ze sálu uděluje školní známku od nejlepší A+, až po nejhorší F-. Známka odráží především to, jak moc diváci dostali od filmu to, co od něj čekali a dá se od ní do jisté míry odvodit, jak velký propad tržeb film čeká v druhém a následujícím víkendu (tedy jestli diváci na film přijdou znovu nebo jej doporučí známým). Většina očekávaných blockbusterů si odnáší známku B+ nebo lepší, B už je známka hraniční.

Na tržby z druhého víkendu u Batman v Superman zatím čekáme, představitelé Warneru už několik dní veřejnost ubezpečují, že přinejmenším Justice League a Aquaman budou rozhodně mít lehčí krok a v žádném případě nebudou tak zamračené, jako Batman v Superman. Zájem o divácky přívětivější filmy tedy ve studiu jednoznačně panuje a není těžké uvěřit, že by takovou chtělo mít i Sebevražedný oddíl.

Nicméně pokud k dotáčkám skutečně dochází (v brzké době o tomhle tématu určitě uslyšíme něco víc i z dalších zdrojů), je těžké odhadnout , jestli budou nebo nebudou ku prospěchu věci. Smrtelně vážný Sebevražedný oddíl by mohla diváky zklamat, stejně tak ale může filmu ublížit, když se do již hotového sestřihu začne čtyři měsíce před premiérou znovu vrtat. Zvlášť pokud by se mělo jednat čistě o nařízení studia, se kterým filmaři nemusí nutně souhlasit.

Zdroj: Birth Movies Death

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest