Deeper: Bradley Cooper se ponoří do vodní hlubiny

Deeper: Bradley Cooper se ponoří do vodní hlubiny | Fandíme filmu
Budou tam na něj dole čekat mírumilovní mimozemšťané jako v Propasti Jamese Camerona? Anebo něco úplně jiného?

Bradley Cooper se pustí prozkoumat vodní dno v chystaném sci-fi thrilleru Deeper. Jako bývalý astronaut Eddie Breen se během mise potopí do nově objeveného místa pod oceánskou hladinou, které je ještě hlubší než Mariánský příkop. Jak se hrdina potápí stále do větší hloubky, začne čelit tajemným silám, které budou psychické i fyzické.

Scénář pochází z pera Maxe Landise (Kronika, Victor Frankenstein) a podle jeho dalšího scénáře se bude točit také nedávno oznámené Bright s Willem Smithem. Deeper natočí maďarský herec a režisér Kornél Mundruczó, který má za sebou dramata jako Bílý Bůh nebo Delta. Jako jeden z producentů na projekt bude dohlížet David S. Goyer (trilogie Blade, Batman začíná, Muž z oceli). Ještě se přesně neví, pod střechou kterého studia projekt vznikne, ale proslýchá se, že zájem projevily Paramount, Lionsgate nebo Fox Searchlight.

Landis zamýšlí, že Deeper by mohl být první díl plánované trilogie a proto už začal tvrdě pracovat na dalším díle, jenž se jmenuje Higher. Poslední ponese jméno Further. Neměly by však na sebe navazovat. Ve dvojce bychom se měli setkat s odloučeným párem na začátku mimozemské invaze. Jediné, co by měly mít všechny tři filmy společného má být vzájemné propojení lidských bytostí.

Zdroje: Variety, Game Over Greggy Show

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest