Bitevní loď: Ochutnávka Super Bowl spotu

Bitevní loď: Ochutnávka Super Bowl spotu | Fandíme filmu
Jeden z nejdražších filmů letošního roku láká na masivní destrukci. Režisér Peter Berg do detailu rozebírá trailer.

Super Bowl je za dveřmi, fotbalisti se do sebe pustí už zítra, a tak nás už v pondělí dopoledne čeká hromada zbrusu nových TV spotů k nejnovějším filmovým peckám. Řada studií to ale nevydržela a uvolnila svoje spoty předem. Už jsme viděli malý kousek z ochutnávky Avengers, celého G.I. Joe 2, celého Diktátora a ještě pro vás máme v záloze Johna Cartera. Dnes je na pořadu dne Bitevní loď, kterou jsme zařadili do našeho seznamu letošních nejočekávanějších blockbusterů, protože film od Petera Berga za 200 milionů dolarů zkrátka nejde přehlížet. Jinak ale v dnešním patnáctisekundovém videu není vůbec nic nového a ještě přes něj běží otravný voiceover. Pokud by youtube stream nefungoval, běžte přímo na stránky Fandaga, které klip přineslo.

Co je podstatně zajímavější, jsou dvě starší videa. První z nich je japonský trailer, který možná obsahuje několik nových sekund, ale tak či tak jde o poměrně slušný sestřih. Poslední video je ještě zajímavější, protože v něm režisér Peter Berg rozebírá s redaktorem serveru IGN trailer Bitevní lodi. Pokud nevládnete angličtinou, shrneme pro vás alespoň několik nejdůležitějších bodů: Berg po svém otci zdědil vášeň pro námořní vojenství a film točil rád. Při jeho natáčení měl poměrně volnou ruku, odkazy na společenskou hru (uzavřené bitevní pole, střely ve tvaru hracích kolíčků z plastikové verze hry) zařadil do filmu z vlastního popudu.

Mimozemšťané k nám  ve filmu přiletí v míru, jako průzkumníci, ale při přistání se jedna z jejich lodí rozlomí, dopadne na obydlené oblasti v Asii a usmrtí desítky tisíc lidí (lodě jsou cca 300 metrů dlouhé). Zbylé čtyři lodě přijdou o komunikaci s domovem a snaží se využít havajské satelity, aby vyslaly nouzový signál. To by z nějakého důvodu znamenalo pro pozemšťany velké problémy, a proto k lodím vysílají čtyři námořní bitevníky, které jsou poblíž na cvičení. Ve chvíli, kdy se mimozemšťané cítí ohroženi, uzavřou bojiště neprostupným silovým polem a námořní bitva může začít.


 

Bitevní loď: Ochutnávka Super Bowl spotu

 

Bitevní loď: Japonský trailer

 

Bitevní loď: Peter Berg rozebírá trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest