Code 8: Krátkometrážní film ve stylu Kroniky a District 9

Code 8: Krátkometrážní film ve stylu Kroniky a District 9 | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se na desetiminutový kraťas z dílny Stephena Amella z Arrowa. Celovečerní film na sebe nenechá dlouho čekat.

Tak tu máme zase jeden z krátkometrážních filmů, který se hlásí o pozornost, aby se z něj stal celovečerní film. Code 8 je dílem Stephena Amella ze seriálu Arrow a jeho bratrance Robbieho Amella (seriály Flash, Akta X). Desetiminutový sci-fi kraťas byl natočený loni v létě režisérem Jeffem Chanem, který má na svědomí pár hraných filmečků z videoherní série Call of Duty. Stephena byste však v Code 8 hledali marně, zastával pozici výkonného producenta, ale pokud budete pozorní, uslyšíte alespoň jeho hlas. Hlavní roli na sebe vzal Robbie a jednu z vedlejších si zahrál Sung Kang ze série Rychle a zběsile.

Příběh se odehrává v budoucnosti, v níž má čtyři procenta populace nějaký druh zvláštních schopnosti. Jenomže většina obdarovaných jedinců si tímto k bohatému životu nepřilepší. Spíš žijí v chudobě, a než aby činili dobro, tak se uchylují k trestným činnostem a to nutí policii a robotické jednotky přísněji zakročit. Do tohoto určitého procenta patří i mladík Taylor (Robbie Amell), jenž se snaží uživit jako příležitostný řemeslník. Když se mu však peníze za odvedenou práci nezamlouvají, pomstí se plátci na jeho autě a tím se dostane do problému s policií a autonomními roboty.

Tenhle film má být pouze malou ukázkou. Na internetu tvůrci rozjeli kampaň, jejíž cílem je vybrat na realizaci dvě stě tisíc dolarů. To se jim hravě podařilo, ale číslo roste dál. Spuštění kamer se plánuje v horizontu několika měsíců a na place by se měl sejít jak Robbie, tak i Stephen. A teď už dost řečí a přehrajte si video.

Zdroj: Coming Soon

Galerie: 2

Code 8: Krátkometrážní film ve stylu Kroniky a District 9 | Fandíme filmu Code 8: Krátkometrážní film ve stylu Kroniky a District 9 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest