Ickerman: Teaser trailer na hodně lákavou sci-fi

Ickerman: Teaser trailer na hodně lákavou sci-fi | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Někdy prostě stačí jen krátká ukázka, která dokáže svým ztvárněním tak oslovit, že bychom si hned dali celý film.

Občas se stane, že se na internetu zjeví zničehonic nějaký krátký film nebo třeba ukázka, co dokáže hned zaujmout. Aktuálně si získal naší pozornost teaser trailer na francouzskou sci-fi Ickerman, který byl natočen za pouhých tisíc euro během jediné noci v pařížské obchodní čtvrti La Défense, kde se nacházejí stavby a mrakodrapy. Že ukázka inspirovaná Blade Runnerem vypadá po použití digitálních triků více než zajímavě, můžete posoudit dole pod článkem. Za videem stojí pánové Raphaël Hernandez a Savitri Joly-Gonfard, kteří s jeho pomocí hledají potřebnou finanční podporu, aby mohli příští rok svůj debut realizovat. Držíme palce, aby se jim to podařilo.

Příběh je zasazen do futuristické megapole, kde nové technologie a virtuální realita vládnou společnosti. Hlavní hrdina Ickerman, jenž je posedlý 35mm filmy a starými auty, je vtažen svým starým učitelem ze střední školy do nebezpečného dobrodružství. Ve snaze zachránit svého nejlepšího přítele ze spárů této digitální éry, se octne ve vlastním imaginárním světě, v němž se chovají lidi stejně jako postavy, které obdivuje a ty jsou teď součástí skutečné reality.

Zdroje: Facebook, Firstshowing

Galerie: 3

Ickerman: Teaser trailer na hodně lákavou sci-fi | Fandíme filmu Ickerman: Teaser trailer na hodně lákavou sci-fi | Fandíme filmu Ickerman: Teaser trailer na hodně lákavou sci-fi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest