Avengers: Ochutnávka ze Super Bowl spotu

Avengers: Ochutnávka ze Super Bowl spotu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Další video z Avengers se blíží. Tady je jeho část. AKTUALIZOVÁNO o nové obrázky a zpověď herců a režiséra.

Jak už naši pozorní čtenáři jistě vědí, 5. února se koná ve Spojených státech Super Bowl, který s sebou přinese celou řadu zbrusu nových upoutávek na letošní filmové pecky. Mezi nimi budou i Avengers, kteří teď na Super Bowl upoutávku lákají desetivteřinovým teaserem. Mimo jiné v něm můžete vidět kosmické lodě mimozemských útočníků nebo další detailní záběr na Hulka. Teaser byl zveřejněn v rámci twitterového chatu s tvůrci, při kterém režisér Joss Whedon, Samuel L. Jackson, Clark Gregg a Tom Hiddleston odpovídali na dotazy fanoušků. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější odpovědi:  

Clark Gregg potvrdil, že Agent Coulson se tentokrát zapojí přímo do akce (že mu to jde, dokazuje tohle video). Samuel L. Jackson prozradil, že velké množství scén má s Cobie Smulders (Agentka Maria Hill), se kterou se budou hodně štěkat. Na otázku, zda se v Avengers dozvíme něco víc o Furyho minulosti Jackson odpověděl „ještě ne“. Z čehož se dá usuzovat, že nás někdy v budoucnosti opravdu čeká film o Furym nebo o S.H.I.E.L.D.u. Toma Hiddlestona se fanoušci ptali samozřejmě především na Lokiho. Ten bude v Avengers ještě ublíženější, proradnější, drsnější a všeobecně zlejší (nechtějte po mně, abych psal „horší“, to podle mě vůbec nevyjadřuje, co se snažím říct ;-) ). Zároveň by se z Lokiho neměla stát žádná karikatura, jeho chování bude mít stále nějaký emocionální základ. A nejde mu ani tak o pomstu, jako spíš o nalezení sebe sama, zařazení se do chodu světa, jakkoliv zvráceně to ve spojitosti s rozpoutáním mimozemské invaze může znít.

Největší pozornost samozřejmě budil režisér Joss Whedon, který dle svých slov četl úplně všechny komiksy Avengers. Jeho film čerpal inspiraci jak z výborných Ultimates, tak z klasické linie. Zároveň čtenáře ubezpečil, že divák nemusí nutně vidět předchozí filmy od Marvelu, aby si Avengers mohl užít. Což se dalo očekávat, ale zároveň je to trochu škoda. Když už Marvel v předchozích filmech zabil tolik času budováním mytologie, mohl klidně Avengers podřídit víc skalním fanouškům, než běžnému publiku. Dále Whedon vyvrátil nesmyslné drby o tom, že by se ve filmu mohl objevit Spider-Man a nakonec ještě prozradil, že kdyby to bylo čistě na něm, zařadil by do filmu postavu Wasp (což je v komiksu jedna ze zakládajících členek Avengers). Dále jsme se dozvěděli, že Avengers poběží v IMAXu, což je vždycky dobrá zpráva, a máme pro vás v galerii dva nové obrázky - Jeden banner s ústřední čtyřkou a hračku Hellcarrieru, na které lze velmi dobře ilustrovat, jak bude ve filmu létající základna S.H.I.E.L.D.u vypadat.

 

 Zdroje: IGN, @Avengers, @clarkgregg, @SamuelLJackson, @twhiddleston.

Avengers: Ochutnávka ze Super Bowl spotu

Galerie: 2

Avengers: Ochutnávka ze Super Bowl spotu | Fandíme filmu Avengers: Ochutnávka ze Super Bowl spotu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest