Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička

Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Vyhrajte s Bontonfilmem a podívejte se na nejnovější artworky a fotky z Bohů Egypta, stejně jako na video z natáčení jedné akční scény.

Už pár dní se v našich kinech promítají Bohové Egypta, mytologický velkofilm ze starověké delty Nilu. Film je vizuálně utržený ze řetězu, míchá klasické egyptské pověsti s videoherní stylizací a tempem akčních dobrodružných velkofilmů. U nás na webu jsme film minulý týden chválili, takže jestli chcete zkusit v kinech něco netradičního, můžete to zkusit právě s Bohy.

Společně s distribuční společností Bontonfilm si teď můžete zasoutěžit o pět tematických triček. Pokud se soutěže chcete zúčastnit, stačí zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku: Jaký tvar má mytický svět, ve kterém se příběh odehrává. Odpověď najdete buď přímo v kině nebo v naší poslední Filmové rychlovce. Správné odpovědi zasílejte na adresu soutez@fandimefilmu.cz. Nezapomeňte do mailu uvést své plné jméno a zasílací adresu, kam vám v případě výhry bude tričko doručeno. Každý soutěžící může zaslat pouze jeden soutěžní mail, jinak bude ze slosování vyřazen. Soutěž potrvá do 6.3. 2016, v pondělí 7.3. vylosujeme pět správných odpovědí a výherce zveřejníme na Facebooku a informujeme je mailem. Odesláním soutěžního mailu souhlasíte s tím, že vaše adresa v budoucnu může být využita k marketingovým účelům. 

Níže si můžete přehrát pohled do zákulisí příprav jedné akční scény, další trailery uvidíte ve starších novinkách. Pod videem najdete oficiální synopsi a artworky, ze kterých filmaři vycházeli při přípravě vizuální stránky filmu. Film je promítán ve 2D ve 3D, s titulky i v dabingu a také v kině IMAX.

Starověký Egypt čeká epický souboj titánů. Magie, monstra, rozzuření bohové a šílenství ovládli paláce a pyramidy údolí řeky Nil! Osud starého Egypta a celého lidstva visí na vlásku a do bitvy egyptských bohů o trůn a o věčnost musí vstoupit nenápadný zástupce lidí. Fantasy epos „Bohové Egypta“ je rozmáchlé fantasy dobrodružství, které se inspirovalo klasickou mytologií starověké egyptské říše.

Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Jejich dech beroucí dobrodružství a boj proti Setovi a jeho krvežíznivým poskokům je zavede do podsvětí i na nebesa. Smrtelník i bůh musí projít zkouškami odvahy i obětavosti a postavit se monstrům, o kterých smrtelník do té doby pouze slýchával. Jinak nebudou mít nejmenší šanci nakonec zvítězit.  

Režisérem dobrodružné fantasy Bohové Egypta je Alex Proyas (Já, robot, Vrána, Smrtihlav). Ve vedlejších rolích hrají Elodie Yung (G.I. Joe 2, seriál Daredevil), Rufus Sewell (Smrtihlav, Příběh rytíře), Chadwick Boseman (Get On Up – Příběh Jamese Browna, Captain America: Občanská válka) nebo Geoffrey Rush (Zamilovaný Shakespeare, Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly).

Bohové Egypta

24.02.2016 | USA, Austrálie
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 13

Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu Bohové Egypta: Soutěž o tematická trička | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest