Batman v Superman: Ben Affleck údajně přepisoval scénář

Batman v Superman: Ben Affleck údajně přepisoval scénář | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu nejnovější fotky a spoty, včetně devítiminutového sestřihu všech dosavadních trailerů.

Magazín Us Weekly není nikterak proslulý tím, že by pravidelně odhaloval zákulisní novinky ze světa filmu a balancuje někde na hranici bulváru a společenského magazínu. Určitě tedy berte jeho aktuální tvrzení s rezervou. Us Weekly s odkazem na svůj interní zdroj uvádí, že Ben Affleck během natáčení upravoval scénář snímku Batman v Superman. Prý se převlékl do kostýmu a pak opravoval a opravoval. Batmanem je údajně fascinovaný a je nadšený, že si jej může zahrát.

Co si z toho vzít? Na tom, že si herci upravují dialogy sami sobě na míru, není nic zas tak neobvyklého. Affleck by nebyl ani první ani poslední. Studio jej navíc podle starších zpráv obsadilo také proto, že není jen herec, ale také filmový scenárista a režisér a do budoucna se počítá s tím, že některou z DC komiksovek sám natočí. Potom, co se Ben k projektu připojil, byl angažován Chris Terrio, který byl pověřen přepsáním scénáře Davida S. Goyera.

Nespokojenost s původním scénářem tedy panovala, skutečně se upravovalo, Terrio je navíc Affleckův parťák, napsal pro něj oscarové Argo, na scénářích spolu jistě spolupracují (Affleck sám dostal Oscara za Dobrého Willa Huntinga, takže to není žádný nepoužitelný negramot). Pokud se tedy skutečně zapojil do úprav scénáře BvS, není na tom nic moc neobvyklého a jistě to bylo jen ku prospěchu věci. Ostatně, ať už jsme o kvalitách filmu slyšeli jakékoliv drby, minimálně Batman byl chválený vždycky, takže si svoje texty Ben nejspíš přepsal hezky ;-).

Přidáváme několik spotů a charitativních videí, stejně jako sestřih všech dosavadních trailerů do jednoho dlouhého. V galerii najdete pár fotek.

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Batman v Superman: Ben Affleck údajně přepisoval scénář | Fandíme filmu Batman v Superman: Ben Affleck údajně přepisoval scénář | Fandíme filmu Batman v Superman: Ben Affleck údajně přepisoval scénář | Fandíme filmu Batman v Superman: Ben Affleck údajně přepisoval scénář | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest