Spawn: Restart má hotový scénář

Spawn: Restart má hotový scénář | Fandíme filmu
New Line Cinema
Tenmý komiksový antihrdina se začíná probouzet opět k životu. Podaří se mu v budoucnu zapůsobit stejně fenomenálně, jako momentálně vysmátému Deadpoolovi?

Po více jak dvou letech se na internetu vynořila novinka k restartu Spawna. Komiksový drsňák z pekla to zkoušel prvně na filmovém plátně v roce 1997 a adaptace nedopadla zrovna nejlíp. V šanci na filmový reparát věří už hodně dlouho autor postavy Todd McFarlane, který nedávno dopsal scénář, jenž má přes sto osmdesát stran. Z toho však chce vyškrtat několik věcí, aby mu ve výsledku zbylo takových sto čtyřicet až sto dvacet listů. Podle něj film bude „tvrdé eRko“ s malým rozpočtem, které bude spíš horor s nadpřirozenými prvky. Takže žádný typický snímek o superhrdinovi - ke slovu by se dokonce měly dostat prvky z asijských duchařin, jako jsou třeba Nenávisti nebo Kruh. 

Malý rozpočet by měl McFarlaneovi, který hodlá usednout na režisérskou židli, zaručit, že si natočí svou vizi podle vlastních představ jako se to momentálně povedlo tvůrcům DeadpoolaUkecaný antihrdina v černo-červeném kostýmu dokázal, že do kin dokáže na krvavou zábavu nahnat diváky a oproti svým komiksovým kolegům, kteří mají rating PG-13, to byla velmi vítaná změna. Snad se Spawn díky Deadpoolově úspěchu posune rychleji k realizaci. Pořádný film by si už zasloužil.

Zdroj: Comic Book

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest